Fly kjører inn i solnedgang

Reiser for eventyrlystne seniorer

Det nye året er nå allerede godt i gang, hvilket betyr at reiseglade nordmenn igjen kan finne fram sine eventyrlystne gener og ferde til det ukjente. Der mange ønsker å organisere turene sine selv, er det også de som finner det behagelig å dra på såkalte skreddersydde turer hvor alt er organisert på forhånd.

For Norges eldre generasjon byr man på skreddersydde turer i form av senior-reiser. Disse turene er godt organisert og tilpasset seniorer ned til hver minste detalj. Både transport, hotell og opplevelser/utflukter er forhåndsorganiserte deler ved reisen. Likevel kan man gi forslag til opplevelser man gjerne vil få med seg i løpet av turen til reiseguidene.

Som senior har du anledning til å velge mellom blant annet helse-, tema- eller rundreiser. Her går turene til Spania, Portugal, Kroatia og mange andre destinasjoner. Du kan til og med dra på en såkalt safariferie og oppleve dyrelivet på savannene i det populære Kenya. Det er kun fantasien som setter grenser når det gjelder senior-reiser.

For å bli med på en slik seniorreise kan du enten høre med reisebyrået ditt, søke på nettet eller ta kontakt med et lokalt reisebyrå. Dersom du er eventyrlysten og ønsker fantastiske opplevelser er organiserte senior-reiser et kjempegodt alternativ.

 Av Hanna Linnea Jenssen

Kilder:

http://www.reisebillett.no/senior-reiser/

http://www.seniorferie.no/side.php?id=2

http://o2s.telonera.com/hvordan-a-bli-en-senior-travel-group

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *