Solgt 8 nye seniorleiligheter sentralt på Halmstad. Gunstig husbankfinansiering. Innflytting i mai 2015!

Tilrettelegger
Garanti
Kontaktperson
Jan Andre Ulriksen
Status
Boligene er solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Inneholder

Prosjektet er tegnet av Arkitekturverket ved Øyvind Løken, som også sto bak byggetrinn 1. Bygget er utviklet og tilrettelagt for rullestolbrukere med store snu soner. Det er lagt inn tekniske finesser mht. sikkerhet som er lett å bruke. Bygningen har sentralt brannvarslingsanlegg. Fasaden er i tegl og tre. Tomt og uteplasser vil bli opparbeidet. Taket skal tekkes med betongtakstein.

Beliggenhet

Tomten ligger skjermet og sentralt plassert foran trinn 1 på Halmstad. Det er gangavstand til dagligvarebutikk, bank, postkontor, apotek, kafeèr, jernbane og bussholdeplass. Rygge sivile lufthavn nås med bil på få minutter.
Det er fine turmuligheter i Ryggebygdens rike kulturlandskap rett utenfor stuedøren.

Adkomst

Livsløpsleiligheter med enkel adkoms. Kort gange fra carport. Leilighetene i 2 etg. har adkomst via trapp eller heis

Bebyggelse

Rygge Senior Bo har nå gleden av å presentere vårt neste prosjekt bestående av 8 lettstelte borettslagsleiligheter over samme lest som nr. 1. Leilighetene er på 79,9 m2 BRA og her er det anledning til en valgmulighet i rominndelingen i stuedelen, for de som kommer inn i prosessen før byggingen starter. Det skal bygges et toetasjes hus med 4 leiligheter i 2.etg med balkong, og 4 leiligheter i 1.etg. med uteplass på bakkeplan.
Leilighetene er oppvarmet med vannbåren varme fra eget anlegg. I tillegg til god isolasjon vil systemet gi en god og varm bolig med god oppvarmingsøkonomi. Det er en garasjeplass til hver leilighet i tillegg til gjesteplasser. Leilighetene i 2.etg. vil få hver sin sportsbod i garasjen, mens leilighetene i 1.etg. får egen sportsbod utenfor leiligheten.

Bomiljø

Seniorboliger

Diverse

Andelseier må være medlem av Rygge Seniorbo. Iht. RSB vedtekter §2 må man bant annet være over 50 år for å være medlem.

Parkering

Garasje

Tomten

2404 kvm eiet tomt

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme

Dyrehold

Dyrehold må søkes borettslagets styre

Vilkår fellesgjeld

Fellesgjeld 40% og innskudd 60%.
Renter: Husbankens flytende rente på 2,5% er lagt til grunn.Lånet er beregnet som et anuitetslån over 30 år med avdrag fra dag 1. Felleskostnader fratrukket renter og avdrag er stipulert til kr. 22,- pr. kvm. pr. mnd. Disse felleskostnadene er avhengig av hvilke tjenester borettslaget ønsker. Forbruk oppvarming av egen leilighet via jordvarme er ikke tatt med i beregningen og kommer i tillegg. Rentenivået kan når som helst endres etter beslutning fra Husbanken. Fellesgjelden har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld) på lånets hovedforfall – 1 gang pr. år. Første gang etter ett år.

Ansvarlig megler

Jan Andrè Ulriksen