Ledig ADAMSTUEN. 2-roms seniorboliger (60+). Sentralt, stor hage

Tilrettelegger
Advokatfirmaet Kopstad & Nilson as
Kontaktperson
Mette Langaard
Status
Boligen er pt utleid
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
ADAMSTUEN. 2-roms seniorboliger (60+). Sentralt, stor hage, fellesvaskeri

Leilighetene ligger sentralt med store tilhørende grønt- og friarealer i et etablert boligområde i St. Hanshaugen bydel. Området er attraktivt, ikke minst på grunn av bebyggelse, beliggenhet og utforming. Gå-avstand til bymiljø og sentrum. Gården er bygget i 1938 og har 57 boenheter over 3 og 4 etasjer. Leilighetene er på henholdsvis 30 – 60 kvm. Loftsbod eller kjellerbod til hver boenhet. Leilighetene har enkel standard med malte vegg- og takflater og vinyl på gulv. Enkelte med parkett. Alle er pent oppusset i lyse og harmoniske farger. Oppgradering av kjøkkeninnredning, bad etc skjer fortløpende.

Armauer Hansens gate 14 ligger stille, usjenert og likevel sentralt. Gårdens pryd er den store hagen som er til beboernes glede. Busker, grøntareal og inngangsparti vedlikeholdes av gårdens vaktmester, som bor på stedet. Gården har i 2012, skiftet samtlige vinduer i leiligheter og fellesrom. Man har også skiftet varmekilde og lagt om til jordvarme som gir en jevn og god temperatur i hele bygget.

Gården en utstyrt med felles vaskeri i kjelleren, balkonger og hyggelige innglassede verandaer. Den blir fortløpende vedlikeholdt, noe som korridorer, trapperom, bygning og felles arealer bærer preg av. Inkludert i husleien er oppvarming og varmt vann, vaktmestertjeneste, rengjøring og stell av felles arealer ute og inne. Det er fem parkeringsplasser til disposisjon for beboerne. I dag er samtlige bortleid.  Depositum som tilsvarer tre måneders husleie, settes på konto ved innflytting. Leilighetene har dørtelefon og digitale tv-signaler med et bredt kanaltilbud fra Get. Leietaker tegner eget strømabonnement.

UTLEIER ER CHRITIANIA HAANDVERKERES STIFTELSE ALDERS HVILE                                                                                                                             Stiftelsen har som formål å skaffe leiligheter til eldre (60+), primært til eldre med tilknytning til foreningen Oslo Haanverks- og Industriforening, men også andre. Styret i Christiania Haandverkeres stiftelse Alders Hvile vil avgjøre hvem som skal tildeles leiligheter i henhold til bestemmelser i stiftelsens vedtekter.

Leienivå                                                                                                                                                                                                                             Leienivået er kr 5.000-11.000 i måneden for leilighetene avhengig av størrelse og standard. Oppvarming og varmt vann er inkludert. Ved innflytting skal det betales et depositum tilsvarende 3 måneders husleie.

VI HAR FLERE PENE SENIORLEILIGHETER (60+) LEDIGE.

ER DU INTERESSERT? FYLL UT VEDLAGTE REGISTERINGSSKJEMA OG SEND DET TIL OSS PÅ MAIL: *protected email*

ELLER I POST TIL:  Advokatfirmaet Kopstad & Nilson, Kongsveien 91, 1177 OSLO