Solgt Angeltveit / Ågotnes – Holder visning hver dag! 18 spennende og moderne eierleiligheter med carport – 10 solgt – minimum 2 soverom

Tilrettelegger
Eide Boligutvikling AS
Kontaktperson
Herman Fjell Sangolt - Tlf 90052650
Status
Alle leiligheter solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Beskrivelse

Vi holder visning hver dag:) Ring tlf. 900 52 650

2 leiligheter ledige.

Vi har gleden av å tilby 18 nye eierleiligheter med terrasse og carport i attraktive omgivelser! 16 leiligheter er allerede solgt. Alle leilighetene har 2 eller flere soverom. Vestvendt beliggenhet med meget gode solforhold, nærhet til sjø og gangavstand til Ågotnes!

Vær smart – kjøp nytt!

  • Flytt rett inn – ingen oppussing
  • Bolig tilpasset dine behov
  • Funksjonelle og arealeffektive løsninger
  • Mindre vedlikehold
  • 5 års reklamasjonsrett
  • Lav dokumentavgift
  • Økonomiske garantier
  • Rett på kontroll befaring etter 1 år
  • Energieffektive boliger med moderne ventilasjon
  • God tid på salg av eksisterende bolig

Spennende og moderne leiligheter med funksjonell planløsning. Her går man fra egen parkeringsplass i carporten, inn i heisen og ender opp i en meget flott leilighet med store vestvendte vindusoverflater og gjennomførte kvaliteter! Etter middagen kan man bevege seg ut på en overbygget terrasse og nyte kaffien og skimte utover havet i horisonten, samt nyte solen og dens varme til sene kvelden!

Prosjektet har en flott og attraktiv beliggenhet i bakre del av et boligfelt under oppføring. Samtlige av leilighetene har vestvendt beliggenhet med meget gode solforhold og utsikt over nærområdet. Kort og trygg gangavstand til Ågotnes med de fleste fasiliteter. Cirka 3-4 minutt med bil til CCB basen med mange arbeidsplasser. Barnehage, skole, ungdomsskole, helsesenter, idrettsanlegg og Ågotnes senter med butikker ligger like i nærheten. Meget barnevennlig boligfelt med flere områder for lek. Muligheter for båtplass i Marina cirka 600 meter fra boligfeltet.

Kun cirka 12-15 minutt kjøring til Straume og cirka 30 minutt til Bergen sentrum. Ågotnes er stadig under utvikling når det gjelder oppføring av nye boliger, nytt helsesenter og kjøpesenter.

Totalt i boligfeltet er det i reguleringsplan og utbyggingsavtale fastsatt at 88 boenheter i form av leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Standard og priser

Meget flotte og moderne leiligheter med praktisk romløsning. Alle leilighetene har 2 eller flere soverom. Uavhengig av hvilken størrelse får man store vindusflater og terrasse ut mot vest. Noen av leilighetene har to terrasser, en på hver side av bygget. Her kan du nyte meget gode solforhod og havet i horisonten til sen kveld. De fleste terrassene har et overbygg og en kan benytte uteplassen selv i regnvær.

Leilighetene leveres nøkkelferdig med meget god standard hvor det er lagt vekt på gode kvaliteter og praktisk planløsning. Det kan nevnes kvaliteter som mammut laminat i alle oppholdsrom (utenom bad), helfliset bad med baderomsmøbler og kjøkken i hvit utførelse fra Sigdal. Vannboren gulvvarme i alle gulv untatt boder og balansert ventilasjon. Det blir lagt inn fiber fra BKK i boligfeltet med tilgang til tv, internett og telefon.

De som kjøper i prospektet på et tidlig stadium vil ha mulighet til selv å påvirke kvaliteter. Selger vil ved oppstart opplyse frist for endringer. Tilvalg og endringer vil bli avtalt og fakturert direkte av entreprenør. Se vedlagte leveransebeskrivelse for mer informasjon.

Parkering

Det er tilrettelagt 1 stk. parkeringsplass pr. leilighet i carport. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter på tomten.

Fellesarealer

Eiet felles tomt for de 18 seksjonene på cirka 1600 m2. Tomten vil være fellesareal for de 18 seksjonene. Det vil komme sameiebrøk pr. seksjon. Uteområdet leveres med asfaltert vei og asfaltert parkeringsplass. Gangveier og områder rundt leilighetene blir levert gruset.

Det er ikke med beplantning på tomten. Forøvrig skal uteareal opparbeides iht. reguleringsplan og utbyggingsavtale. Kjøpere kan ikke bygge noen krav på illustrasjoner av områdene.

Annet

Interessenter oppfordres til å nøye gjennomgå leveransebeskrivelse, tegninger og prospekt før kjøpetilbud inngis. 2D og 3D tegninger samt utenomhustegninger er illustrasjoner: Det vil kunne forekomme avvik fra dette ved ferdig bygg og illustrasjoner er ikke bindende for leveransen. Møbler og annet inventar som er vist på illustrasjoner vil ikke medfølge i handelen.

Hvitevarer og garderobeskap medfølger ikke i handelen/ leveransen.

Handelen reguleres og gjennomføres etter bustadoppføringslova.

Da sameiet har 18 seksjoner vil sameiet være regnskapspliktig og sameiet skal registreres i foretaksregisteret.  Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.