Solgt ASDAL

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
David Ljøstad Bentsen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
Kommune
Ledighet
Nærområde
 
Tjenester
 

Innhold

Leiligheten har enkel adkomst fra gateplan og går over to etasjer. Inneholder, 1. etg: Stue, kjøkken, soverom, bad/vaskerom og entré. 2. Etg: loftstue, trapperom og bod.

Garasje med bod i bakkant og utvendig bod.

Standard

Leiligheten har en normal standard og fremstår som lys og trivelig. På gulver er det belegg og tepper. I 2. etg er det sponplategulv. På vegger er det tapeter, panel og malt glassfiberstrie, belegg i dusjen.

Hyggelig hellebelagt uteplass.

På bad/vaskerom er det dusj, servantskap, toalett og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken med god benk- og skapplass. Innredning med hvite fronter. God plass til spisebord. Opplegg for oppvaskmaskin.

Oppvarming

Elektrisk. Mulighet for vedfyring.

Beliggenhet

Seniorbolig beliggende på Asdal ca 7 km vest for Arendal sentrum. Kort vei til buss med forbindelse til Arendal hver time. Plenklipping og snørydding frem til døren inngår i felleskostnader. Boligen er tilpasset rullestolbrukere. Flott uteplass. På Asdalkollen blir man med i et svært trivelig og trygt bomiljø. Her arrangeres blant annet turer og tilstelninger.

Adkomst

Fra Arendal sentrum kjører man mot Bjorbekk
Ta til venstre i Bjorbekkrysset. Ta så av til venstre mot Nedenes etter å ha passert dagligvarebutikk. Asdalkollen ligge så opp første vei på høyre side. Hold til venstre, på toppen av bakken ta til høyre. Leiligheten ligger da rett frem. Se vedlagt kart.

Tomten

Felles eiertomt for 20 enheter. Utearealer er opparbeidet med plen, beplantning og asfalterte stier. Borettslaget har avtale med OK Hage om plenklipping og snørydding.

Parkering

Parkering i egen garasje. Felles gjesteparkering. Garasjen har leddport.

Diverse

Selger vil i forbindelse med salg tegne eierskifteforsikring. Egenerklæring fåes ved henvendelse til megler.

Ved salg vil kun integrerte hvitevarer medfølge.

Ihht. vedtekter for borettslaget må man være fylt 60 år for å bli andelseier i Asdal borettslag. Andelseier plikter i å være medlem av Arendal boligbyggerlag. Medlemskap koster kr. 300,- per år

Fullmektig ved salget har ikke bebodd eiendommen selv og alle interessenter oppfordres til å undersøke alle forhold ekstra nøye. Hjemmelshaver er bosatt på aldershjem.