Solgt BØNES – Solrik 3-roms seniorleilighet (55+)

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
Martin Killi Arnesen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
Tjenester
 

Standard

Velkommen til en lys og romslig 3-roms leilighet i 2. etasje, beliggende i en 4-mannsbolig. Leiligheten holder en enkel standard, og her kan du flytte rett inn. Noe oppgradering må påregnes hvis man ønsker en mer tidsriktig standard.

Gang:
Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en stor gang, og her har du garderobeskap og plass til på- og avkledning. Velkommen inn.

Bad:
Badet er innredet med vegghengt dusj, servant og wc. Med enkle grep kan man sette inn et dusjkabinett om ønskelig.

Vaskerom:
Før inngang til badet har du et vaskerom som inneholder en utslagsvask, varmtvannsbereder (198 l) og opplegg for vaskemaskin. Det er plass til tørketrommel.

Stue:
Stuen utgjør mye av arealet og er leilighetens naturlige samlingsrom, stor nok for både en sofa og et spisebord, og her har du god plass til venne- og familiebesøk. Stuen åpner for flere innredningsmuligheter, alt etter ønske og behov. Vinduene gir godt med lysinnslipp til rommet. Fra stuen tar du deg videre ut til en vestvendt balkong på ca. 6,3 kvm. Her har du solen fra ca. kl. 12:30-20:00, ifølge eier. Balkongen er lett å bli glad i på varme sommerdager, og her kan du nyte solen i store deler av dagen. Balkongen ble malt i 2015.

Kjøkken:
Kjøkkenet er av en enkel og funksjonell standard. Selve skapinnredningen byr på gode oppbevaringsmuligheter samt praktiske benkeflater for tilberedning. Her finner du oppbevaringsplass for det essensielle til daglig bruk, i tillegg er det avsatt plass til en oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det inngang til en bod.

Hovedsoverom:
Hovedsoverommet har inngang rett fra gangen. Her møtes du av et stort og romslig soverom. Her kan du åpne vinduene når du legger deg, uten å tenke på sjenerende støy. Rommet kan innredes med en stor seng med tilhørende nattbord. Rommet har rikelig med garderobeskap. I tillegg er det inngang til en egen bod, som passer ypperlig som et kledningsrom.

Soverom 2:
Det andre soverommet har inngang fra stuen, og her har du plass til seng og tilhørende nattbord. Det god plass til mer garderobeløsning. Dette rommet fungerer eventuelt som et hjemmekontor eller bibliotek om du ikke har behov for to soverom