Solgt Bragernes – Flott eierleilighet i sentrum med Heis

Tilrettelegger
Krogsveen
Kontaktperson
Arild Knudsen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Parkett, Heis, Rolig, Sentralt, Garasje/P-plass, Utsikt

Beskrivelse

Leiligheten er beliggende i 3. etasje med adkomst via heis eller trapper og inneholder:

Entre, bad/wc, soverom, åpen kjøkkenløsning, stue med utgang til takoverbygd terrasse på ca 5 kvm.
Egen lagringsbod i felles kjeller på ca 8.5 kvm.
1 fast biloppstillingsplass (nr. 13) i garasjekjeller i Cappelensgate 27 (rett over veien).

Beliggenhet

Denne boligen har en unik beliggenhet på Bragernes med nærhet både til sentrum og marka. Få minutters gange til Bragernes torg og alle byens fasiliteter. Busskommunikasjon lokalt og til Oslo (30 min.) i umiddelbar nærhet, samt 10 min. gange til jernbanestasjon. Drammensmarka med turmuligheter til Spiralen og Åspaviljongen kun en kort spasertur unna. Leiligheten er tilbaketrukket og skjermet fra trafikkstøy og bylarm. Dens sentrale plassering gir unike muligheter og byr på, blant annet; gangavstand til byparken, Elvepromenaden og bystranden, sykehus, eldresenter, høyskole, Bragernes kirke, bibliotek, Union Scene og Drammens teater.

Få minutters gangavstand til Bragernes torg med all busskommunikasjon. Timekspressen retning Oslo og Kongsberg hver time, døgnet rundt. 10 min. gange til Drammen stasjon med tog og buss. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo. Flytog fra Drammen til Gardermoen. Kort vei til Bragernestunnelen med rask påkjøring til E18 til Oslo.

Mange fritidstilbud nær Drammen sentrum. Strømsgodset IF, Drammen Håndballklubb og Åssiden IF er aktive idrettslag med mange aktiviteter, egne idrettsanlegg og klubbhus.

Gangavstand til Marienlyst med flott idrettsanlegg, kunstisbane og nytt badeland. Kort vei til alpinbakker, både Haukåsløypa og Drammen skisenter, se www.drammen-skisenter.no.