Solgt DRØBAK- DYRLØKKE – Seniorbolig | Heis | 2 soverom | Terrasse | P-plass

Tilrettelegger
DNB
Kontaktperson
Charlotte Bårdsen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , , ,
Tjenester
,

Innhold

Velkommen til Bringebærhagen 10!
Denne leiligheten er for deg som er over 50 år og ønsker en sentral leilighet i Drøbak med hyggelige naboer i bygget.

Boligen består av:
På sine 68 kvadratmeter fylles leiligheten opp av 2 soverom, entrè/gang, bad og stue/oppholdsrom med en åpen kjøkkenløsning.
Soverommene består av et stort og et litt mindre soverom på hver sin side av leiligheten. Kjøkkenet er et sted du har god plass til å lage deilig mat, så her er det bare å invitere venner og bekjente på besøk. I stuen er det både plass til spisebord og stuebord. Lyse fliser og varmekabler i gulvet på badet er noe de fleste ønsker å ha, noe som selvfølgelig er med i denne leiligheten. I stuen er det store vinduer og utgang til terrassen som gir bedre lys gjennom leiligheten.

Leiligheten er beliggende på blokkens bakkeplan, ved enkel trappfri ankomst gjennom hovedinngangen eller heis fra garasjeanlegget i bygningens garasjekjeller. Leiligheten disponerer både bod på 5m2 og en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i blokken. Man har både muligheten til å benytte seg av borettslagets flotte fellesarealer, gjesterom nr.10 til leie, felles selskaps-/møterom, felles aktivitetsrom i nr.12 og felles takterrasse. Her er mulighetene virkelig mange.

Beliggenhet

Borettslaget er beliggende i et hyggelig og etablert boligområde i Drøbak, i Frogn kommune. Kort vei til Drøbak by med kafeer, restauranter, kunstgallerier og rekreasjonsmuligheter. Nærme skoler, barnehager, idrettsanlegg, 18-hulls golfbane, friluftsområder og Oslofjorden med båt- og bademuligheter. Umiddelbar nærhet til bussholdeplassenes knutepunkt med hyppige avganger til Oslo/Ski/Ås/Vinterbro. Ca. 40 min. med ekspressbuss til Oslo S. Nærhet til Amfi Drøbak City med forretninger, tannlege, postkontor og øvrige servicetilbud. Leiligheten er beliggende østvendt i blokkens bakkeplan. Utgang fra stue til terrasseplatting.