Solgt FINSTADJORDET

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
Marlene Nørholmen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester
,

Innhold

Nordjordet 49 er en attraktiv og romslig 2(3)-roms seniorleilighet. Leiligheten ligger i rolige og landlige omgivelser på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Leiligheten har en romslig og praktisk planløsning med livsløpsstandard, samt trappefri adkomst. Leiligheten disponerer meget usjenert uteplass og mindre hage ved inngangspartiet. Det følger med en bod ved inngangspartiet. Leiligheten inneholder: Vindfang, gang, romslig soverom med inngang til bad/wc/vaskerom. Boligen har et innredet rom som til i dag har vært benyttet som gjesteværelse. Kjøkken og stue i delvis åpen løsning. Kjøkkenet har godt med skapplass og plass til spisebord. Stuen er lys og romslig og har plass til både sofagruppe og spisestuebord. Andelseierne har adgang til velferdslokaler som benyttes i fellesskap av andelseierne.

Standard

Leiligheten har en normal enkel standard. Gulv: Belegg på badet og i entreen. Parkettøvrige rom. Vegger: Vinyltapet på badet. Øvrige vegger med malt strie. Tak: Malte betongflater. Kjøkken: Leiligheten har romslig kjøkken med god skapplass. Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte dørfronter. Laminat benkeplate og opplegg for oppvaskmaskin. Villavendt ventilator og mekanisk avtrekk. Plass til spisebord på kjøkkenet. Stue: Romslig stue i lyse farger. Stuen har plass til både sofagruppe og spisestuebord. Elektrisk peisovn i stuen. Bad: Baderom med wc, dusj, nedsenket servant og baderomsinnredning med laminat benkeplate. Godt med skapplass i innredningen. Varmtvannsberederen er på 115 liter og er innebygd. Opplegg for vaskemaskin og tørkeskap på badet. Mekanisk avtrekk. Soverom: Boligen har et soverom med garderobeskap. Direkte inngang til badet fra soverommet. I tillegg har boligen et innredet rom som til i dag har vært benyttet til gjesteværelse. Begge rommene er romslige og har en god størrelse. Terrasse: Leiligheten har en platting ved inngangspartiet og disponerer en mindre hage. Terrassen har en usjenert beliggenhet med ingen innsyn og utsikt over nærområde. Diverse: Automatsikringer, kabel-tv og klargjort for bredbånd.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Gulvvarme på badet.

Beliggenhet

Seniorleiligheten har en meget attraktiv og sentral beliggenhet med kort avstand til de fleste fasiliteter Lørenskog har å by på. Likevel er det et stille og rolig område med landområder som nærmeste nabo. Indre bomiljø med begrenset biltrafikk. Nærhet til marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Den naturskjønne golfbanen på Losby ligger ca. 5 min. kjøring unna. Kort vei til Østmarka hvor man finner flotte turstier, badevann og preparerte lysløyper i et variert terreng. Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, kjøpesenterene Triaden og Metro og andre viktige service tilbud. Ca. 10 minutter til Lillestrøm, 17 minutter til Oslo S og 25 minutter Gardermoen.

Adkomst

Fra Skårer: Kjør mot Losby, kjør inn Losbyveien, sving til høyre inn på Nordjordet. Se forøvrig kart. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra DNB Eiendom ved annonserte visninger.

Tomten

Pent opparbeidet utearealer beplantet med busker og trær, noe naturtomt. Asfaltert innkjørsel. Deler av tomten er noe skrånet.

Parkering

Parkering på området etter gjeldende bestemmelser. Beboere kan benytte seg av denne parkeringen.

Diverse

Bare enkeltpersoner (fysiske personer) fra og med 60 år kan være andelseiere i borettslaget. Dog kan styret ved særskilt søknad godkjenne andelseier som er 50 år eller mer. Ingen enkeltpersoner (fysiske personer) kan eie mer enn en andel. Uførepensjonister over 40 år kan godkjennes som andelseier. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse.