Solgt GREFSEN – Lys og praktisk seniorleilighet (50+), Balkong, Hyggelig fellesstue, Lave felleskostnader, Toppetasje

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
Stine Opstadmo
Status
Solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
,

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader inkluderer kommunale avgifter, felles forsikring, renhold av fellesarealer, vaktmester og kabel tv.

Arealbeskrivelse

Entré, bad, stue, kjøkken, soverom

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Kabel-TV, Rolig, Sentralt, Heis, Turterreng, Vaktmester-/vektertjeneste, Parkett, Offentlig vann/kloakk, Utsikt

Innhold

DNB Eiendom ved Stine Opstadmo har gleden av å presentere denne lyse og hyggelige 2-roms seniorleiligheten beliggende i 2. etasje på attraktive Grefsen! Nedre aldersgrense for å erverve bolig i sameiet er 50 år. Flott felles storstue som gjør dette til et hyggelig og sosialt sted å bo. Dette er en bolig du ikke vil gå glipp av – velkommen på visning!

Entre:
Lys og innbydende entre med god plass til oppbevaring, kommode og til å henge opp yttertøy. Dette rommet gir deg en varm og god velkomst, velkommen hjem!

Stue:
Hyggelig oppholdsrom med plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater som gjør at stuen føles lys og luftig og gir rommet en behagelig atmosfære. Utgang til koselig balkong hvor kvelden kan nytes en varm sommerkveld.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og laminert benkeplate. Her har man alt man trenger for å kunne lage en hyggelig middag sammen med venner og familie.

Soverom:
Romslig soverom med mye skapplass.

Bad:.
Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, servant med servantskap, toalett og dusjhjørne.

Balkong:
Vestvent balkong på ca 2 kvm. Perfekt for en varm sommerkveld med venner og familie.

Boder:
Stor bod i korridor, rett ved leiligheten.

Vinduer:
Trevinduer med 2 lags isolerglass fra 1993.

Gulv:
Fliser og laminat. Etablert varmekabler på våtrom.

Himling:
Malte flater i alle rom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmning med panelovner

Beliggenhet

Grefsen Senior senter er bygget oppå Grefsenhjemmet, og har en flott og praktisk beliggenhet sentralt på Grefsen, med trikkestopp nærmest rett utenfor døren.
Området er attraktivt og veletablert boligområde med kort vei til marka, badevann, nærbutikker og offentlig kommunikasjon. Kun fem minutter med bil til Storo senteret med et bredt utvalg av forettninger og service tilbud. Sameiet har en felles storstue, til glede for sameierne. Storstuen kan også leies til selskaper, i tilegg til et nyoppusset gjesterom som kan leies til overnatting for gjester for en symbolsk sum. Det er flere sosiale arrangementer i sameiet i løpet av året.

Adkomst

Grefsenveien 78 D ligger med inngang fra Grefsenveien, på venstre hånd like før lyskrysset når man kjører oppover mot Grefsenplatået.
Det vil bli skiltet med DNB Eiendoms visningsskilt til fellesvisninger.

Tomten

Pent opparbeidet og beplantet fellesareal med asfaltert adkomst og gangområder, gressplener, beplantning og oppholdsarealer med sitteplasser. Belegningsstein i gangareal. Bilfritt indre bomiljø.

Parkering

Sameiet disponerer noen garasjeplasser i nytt parkeringshus for Grefsenhjemmet. Garasjeplass tildeles etter søknad til styret. Garasjeplass følger ikke leiligheten ved salg.

Diverse

Grefsen Senior Senter består av 33 eierseksjoner. Sameiet er bygd i tilknytning til Grefsenhjemmet som består av 74 sykehjemsseksjoner og disse enhetene dannes tilsammen sameiet Grefsenveien 78D/Ogmundsvei 18B.
Ny eier må være fylt 50 år, jfr. vedtektene i § 2. Orginal styregodkjenning kreves for overførsel av hjemmel.
Sameierne disponerer både en felles storstue som kan leies til selskaper og lignende, samt en hybel
som kan leies ut til overnattingsgjester. Senior senterets del av hagen er bord og benk like utenfor utgangsdør til den store hagen nede.

Leiligheten har enkel og lett tilgjengelig inngang, med heis fra gateplan. Livsløpstandard, hvor boligen har en praktisk planløsning som er tilpasset rullestolbrukere/rullator. Det er automatiske døråpnere på alle dørene i fellesarealet, samt rekkverk i korridorene. Det er installert sprinkelanlegg i alle leilighetene

Hvitevarer på kjøkken og vaskemaskim medfølger salget om ønskelig.

Omkostninger

Dok.avg. til staten, 2.5%: kr 59.750,-
Tinglysning for hjemmelsdok.: kr 525,-
Tinglysning for pantedok.: kr 525,-
Attestgebyr: kr 172,-
Registrering av eierskifte: kr 5.000,-
Totalkostnad: kr 65.972,-

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301
Gårdsnr: 73
Bruksnr: 2
Seksjonsnr: 53