Solgt HAMRESANDEN

Tilrettelegger
Sørmegleren AS
Kontaktperson
Andreas Jølstad
Status
Solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
 

Beliggenhet

For deg over 50 år har vi nå fått for salg en oppgradert og pen selveierleilighet med bra beliggenhet og utsikt til elven fra den vestvendte og solrike terrassen.
En leilighet som absolutt bør sees beliggende i naturskjønne omgivelser.

Stranden, rekreasjonsområdet og campingplassen er en av Sørlandets merkevarer. Her har generasjoner kost seg med sol og badeliv langs kilometer med sandstrand, samlet strandkrabber, og ferieminner og kommet tilbake til Hamresanden. Sommer etter sommer. På Hamresanden er sommeren lang, og soltimene mange. Gjennom helhetlig og langsiktig planlegging skal vi sørge for at området pulserer av liv året rundt. Beliggende ved sjøen og store friområder, og med planlagt nytt hotell med svært hyggelige servicetilbud, ligger alt til rette for «det gode liv» i Gurines Hage på Hamresanden.

Inneholder

Flott beliggenhet i enden av bygget mot Topdalsfjorden. Nydelig utsikt og gode solforhold.
Leiligheten ligger i 1. etg og inneholder: gang, soverom med eget bad og vaskerom i enden av badet. 2 soverom, teknisk rom/ bod med opplegg til vaskemaskin, bad, åpen kjøkkenløsning med spisestue og utgang til terrasse og hage, stue.
Bod i kjeller. 2 parkeringsplasser medfølger leiligheten.

Standard

Gjennomgående høy standard. Leiligheten er ikke tatt i bruk og ble overtatt desember 2013. Flislagte bad. Et av badene er i tilknytning til soverom. På dette badet er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.
Parkett på alle gulv bortsett fra bad og tekniskerom/ bod. Belegg på gulv i bod. Flott Strai kjøkken med integrerte hvitevarer. Eier har kjøpt hvitevarer på Strai for kr.32.000 som medfølger leiligheten.
Det er svært lave oppvarmingskostnader da Gurines hage er bygget som et lavenergi prosjekt. Det er fjernvarme med vannborn varme i gulv begge bad. Radiatorovn i stue og gang.

Utgang fra stue/ spisestue til terrasse og egen hage. Det er iht til seksjonering egen hage til denne leiligheten. Flott utsikt og gode solforhold.

Oppvarming

Fjernvarme gulv begge bad, fjernvarme radiatorovn stue og gang. Ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning til hele leiligheten.

Passivhus skal redusere strømregningen til beboerne. Det som kjennetegner passivhus er ekstraisolering, varmegjenvinning og andre tiltak som kan redusere energiforbruket med opp til 75 prosent.

Parkering

Det følger med 2 parkeringsplasser i lukket parkeringskjeller. Plassene ligger rett ovenfor hverandre. Det er felles vaskehall i parkeringskjelleren til disposisjon for beboerne.

Tomt

Felles eiertomt med nydelig beliggenhet på Hamresanden. Gangavstand til butikk, bussholdeplass, badestrand, m.m.
Det er foran leilighetsbygget en gangsti som går fra fellesområde til friområde.

Regulering

Eiendommen er under reguleringsplan nr. 1115, Hamresanden hotell og campingområde vedtatt 24.03.2010. Området er regulert til «seniorboliger med tilknyttede tilbud» og det foreligger godkjent reguleringsplan fra Kristiansand kommune.
Ny plan under arbeid RV451, ny vei Kjevik samt komdelplan Hamrevann. Saksbehandler hos kommune, Marit Eik.

Diverse

Det er flotte fellesarealer til disposisjon for beboerne på Gurines hage. Storstue med kjøkken som kan brukes til selskaper. Trimrom. Vaskehall i parkeringskjeller til disposisjon for beboerne.

Gurines hage er tilrettelagt for beboere over 50 år. Det er iht til vedtektene for Sameiet Gurines hage.