Solgt HOFF/SMESTAD

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
Maria Olsson
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
,

Innhold

Gjennomgående og lys 71 kvm senior-leilighet beliggende i 4.etasje med heis. Det er fin utsikt over byen fra sydøstvendt balkong. Det er en god beliggenhet med nærhet til service-tilbud, butikker, offentlig kommunikasjon samt turområder.

Leiligheten inneholder:
Entre/hall, kjøkken med utgang til sørøstvendt balkong, stue, bad/wc(vaskerom og 2 soverom.

Leiligheten disponerer i tillegg:
* Heis
* 1 garasjeplass i låsbart felles garasjeanlegg
* Kabel-tv (GET)
* Telefonti – OBOS har avtale med Telio som omfatter rabatter på hjemmetelefon, mobil, fast bredbånd og mobilt bredbånd.
* Dørtelefon/callinganlegg fra 2012
* Ett skap i fellesareal. Tidligere kjølerom.
* 1 Nettingbod i kaldloft med skråtak på ca. 4,5 kvm i gulvareal.

Standard

Fin og gjennomgående 3-roms leilighet i et godt og veletablert borettslag. Leiligheten har klausul om att beboere skal være minimum 50 år. Det er eikeparkett gjennomgående i leiligheten uten større terskler. Skyvedører. Fasader er pusset opp i 2007. Vinduer i stue i skiftet 2010. Tilluft fra luftespalter i vinduer. Mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Ventilasjonsanlegget er renset i 2007. Det er sikkrinsskap med automatsikringer i trappegang. Moderniseringsbehov.

Entre:
Romslig entre og hall med eikeparkett på gulv og faste skap.

Kjøkken:
Fint kjøkken med spiseplass og utgang til sørøstvendt balkong. Kjøkkeninnredning med profilerte hvite fronter og vitrineskap. Laminat benkeplater og heldekkende rustfritt beslag med to kummer. Fliser mellom kjøkkenbenker og overskap. Fliser over benk. Lysarmaturer med stikkontakter under overskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Ventil i vegg.

Balkong:
Solrik sydøstvendt balkong på ca. 8,2 kvm med fin utsikt og gode solforhold. Elektrisk markise, lys og stikkontakt.

Bad/WC/vaskerom:
Flislagt bad med romslig dusjkabinett, wc og servant med underskap. Det er inngang til bad fra både entre/hall og fra stort soverom. Speil og lysarmatur med stikkontakt. Høye skap og overskap. Opplegg vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Varmekabler med termostat. Badet har originale konstruksjone og må ikke benyttes uten kabinett. De fleste bad er rehabilitert i borettslaget.

Stue:
Lyst og romslig stue med eikeparkett på gulv. Plass for stort spisebord og sofa. Det er bygget stor bokhylle med plass for flat-tv.

Soverom:
To romslige soverom. Det største soverommet har faste skap.

Hvitevarer/løsøre:
Vaskemaskin følger med i handelen.
Kjøleskap på kjøkkenet følger ikke med i handelen.
Garderobeskap følger med samt bokhylle i stuen følger med i handelen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad.

Beliggenhet

Attraktivt beliggende i etablert boligområde på Nedre Smestad/Hoff. Naturskjønt, med store felles grøntområder på utsiden av gården med plen, prydbusker, sittegrupper og lekeplasser. Nær Smestaddammen med rikt fugleliv og rekreasjonsområde. Ellers kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder i Frognerparken og på Bygdøy. Nær Skøyen med sitt brede utvalg av forretninger, caféer og restauranter.

Tomten

Borettslaget eier en tomt på 11875 m2. Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantning, lekeplass,samt asfalterte biloppstillingsplasser og internveier.

Parkering

Det følger med 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg. Heis direkte opp fra garasjen.

* Gjesteparkering.

Diverse

* Dødsbo: Kjøper er gjort oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen, og at han dermed har liten kunnskap om eiendommens kvaliteter og eventuelle mangler. Kjøper har av denne grunn besiktiget eiendommen nøye, og overtar denne i den stand den var ved besiktigelsen.

* Borettslaget har vedtatt IN ordning for Husbankenlånet. Forfall på lånet er 01.04 og 01.10.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN?lån): Ja
Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets forvaltningskonsulent kontaktes for nærmere opplysninger.

* Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

* Grilling: Det er ikke tillatt med åpen flamme av brannhensyn på verandaene. Grilling med elektrisk – og lukket gassgrill er tillatt.

* Dyrehold:
Det er tillatt å ha innekatt. Det er anledning til å holde hund i leiligheten mot at borettshavaren undertegner en spesiell erklæring overfor styret.

* Odelsrett: nei.