Solgt Kariåsen – Vesterøya – Selveier

Tilrettelegger
Balder Eiendom AS
Kontaktperson
Balder Eiendom AS
Status
Solgt
Fasiliteter
,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
 

Beskrivelse

Kariåsen – Vesterøya – Selveier

Balder Eiendom AS har for salg 6 leiligheter  (en tomansbolig og en firemannsbolig)  som del av Husebygrenda 32 og 34.  Det medføler 6m2 sportsbod.

Målgruppen er spreke seniorer (50 +) som i dag sitter med en eldre enebolig, men som ønsker en bolig som er noe mer lettstelt og med små velikeholdskostnader – og som ønsker en mellomting mellom blokk og enebolig i landlige omgivelser.

Leilighetene har alle lik innredning og er på 104 m2 bruksareal (BRA).  Leilighetene har en rasjonell og god planløsning med to store soverom med plass til dobbelseng og skyvedørsgarderobe.  Det medfølger stor bod som kan brukes som gjesterom (ekstra soverom).  Kjøkkenet har egen seksjon som kan stenges mot stuen om ønskelig.  Vi kan vise tilsvarende leilighet ferdig bygget.

Boligen er beliggende på Kariåsen/Vindal like ved Vesterøya idrettspark med turmuligheter og lysløype, det er heller ikke langt til flere badestrender på Vesterøya.  Det er bussholdeplass i nærheten ved Industiveien.  Eksisterende låve i nærheten skal rives

Boligen er godt isolert og har derfor relativt lite oppvarmingsbehov.  Helsparklede og malte gipsplater for vegger og tak er en relativt dyr overflatebehandling, men gir et eksklusivt preg som sener er svært enkelt å vedlikeholde/reparere.  Fornying/utbedring utføres ved kun å sparkle og male med samme farge og malingskvalitet. Det er varmekabler i vindfang og på bad.  Badene har stor dusjnisje, egen nisje for vaskemaskin.  Boligen har pipe for installering av vedovn med frisklufttilførsel. Boligen har avtrekk fra kjøkken og bad, og har 200 l varmtvannsbereder som gjør at du ikke går tom for varmtvann med en gang (normalen er ofte kun 120 l i kjøkkenbenk).

Stue, soverom og kjøkken har eikeparkett, vindfang har gulvflis. Det leveres normalt med el. punkter.  2 stk. internett/TV for stue.  1 lampepunkt for kjøkken, soverom og bod, – 2 for stue.   4 downlight for bad. 4 utvendige lampepunkter.  Det er ytterligere tilvalgsmuligheter for elektro.

Boligene har utvendig taknedløp med godt takoverbygg over terrasser.  Sameiet er tilknyttet Sandefjord bredbånd i forhold til internett, telefon og TV til gunstig pris.

Boligen er egen selveierseksjon i et sameie på 6.  Når man er flere å dele, blir drifts- og vedlikeholdskostnadene sommer og vinter betydelig  mindre enn ved egen bolig.  Sameiets egne ønsker om tjenester vil reflekteres i fellesutgiftene.  Tomten gnr. 110, bnr. 104 er på 1970 kvadratmeter selveiertomt.  Tilhørende atkomstvei er privat og tjener også som atkomst for Husebygrenda 30.

Tomannsboligen ferdigstillelse våren 2013. Det vil være belegningsstein foran inngangsparti og terrasse for 1. etg.

Dokumentavgift til staten vill være ca 6.000,- kr. pluss tinglysningsgebyrer.  Visning etter avtale

Vi tror Kariåsen og Husebygrenda vil bli et atraktivt boligområde når det står ferdig.  De som er interessert i ny bolig i området bør ta kontakt snarlig.