Solgt LANDÅS – Nyere 3 roms senior 50 + leilighet med garasjeplass

Tilrettelegger
DNB
Kontaktperson
Åsmund Kvamme
Status
Ledig
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , , ,
Tjenester
 

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv og sentral beliggenhet i flotte omgivelser på Landås. Fra eiendommen er det gangavstand til Nr1 Fitness, diverse dagligvare forretninger og søndagsåpne butikker, Landåstorget, og Sletten senter med diverse fasilindelser og bybane like i nærheten. Det er servicelinje flereiteter. Det er godt offntlig kommunikasjonsnett med gode bussforb ganger i uken til Sletteen Senter.landås beliggendsa
Det er flere uteplasser med gode solforhold på borettsalgets fellesområde. Fra boligen er det kort vei til blant annet Haukeland Universitetssykehus, Odontologen og den nye Høgskolen. Det er sykkelvei fra Nattlandsveien til Bergen sentrum. I området er det fine tur- og rekreasjonsmuligheter.

Arealbeskrivelse

Entrè, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Kabel-TV, Rolig, Sentralt, Heis, Peis/Ildsted, Garasje/P-plass, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Hage, Parkett, Offentlig vann/kloakk

Innhold

DNB eiendom ved Åsmund Kvamme har gleden av å presentere denne særdeles gjennomførte seniorleiligheten i Gerhard Grans vei 33 D.

Innvendig består boligen av følgende rom:
Entre, baderom, 2 soverom, kjøkken med åpen løsning mot stue, samt utgang til platting og borettslagets fellesarealer. landås er godt

Det medfølger en bod til leiligheten på henholdsvis på ca. 5 kvm.

Standard

Nydelig leilighet beliggende i et svært attraktivt og veletablert boliglag på Landås. Leiligheten har en sørøstvendt beligggenhet, det er på fellesområdet til borettslaget flotte sosiale soner med gode solforhold.

Det eksklusive boligkomplekset som var ferdig oppført i 2007 holder høy standard og har alt man ønsker seg av moderne fasiliteter.

Sikringsskap i entrè med fjernavlesning.
RØR i RØR fordelerskap er plassert i vegg mellom bad og vaskerom.

Balansert ventilasjonssystem er plassert på vaskerom.

Den aktuelle leiligheten har en gunstig plassering i boligkompleksets 1. etasje.

Samtlige rom er malt i moderne og innbydende fargetoner. Man har også rikelig med store vindusflater for godt med naturlig innslipp av dagslys fra den sørøstvendte fasaden. Fra stue er det utgang til en herlig hellelagt platting.

Rom for rom har leiligheten følgende standard:

Entré|
Hyggelig velkomstparti som leder deg videre til boligens ytterligere rom.
I entré har man mulighet til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko og støvler.
Fra entré har man direkte tilkomst til baderom stue/kjøkken.
Parkettgulv.

Stue/Kjøkken|
Fra entré har man videre tilkomst til stue. Denne fremstår som lys- og åpen med store vindusflater for godt med innslipp av naturlig lys. Det er plass til både sofa- og spisegruppe av ønsket størrelse. Rommet er også pent og praktisk utformet, noe som gjør det lett å møblere.
Fra stuen er det utgang til en hellelagt platting. Denne er overbygget og den kan derav nytes sommer som vinter.
Parkettgulv.

KJØKKEN|
Kjøkken i åpen løsning mot stue.
Det er god plass til kjøkkenbordet.pg hhhhggggg

Soverom|
Boligen innehar 2 soverom, hovedsoverommet har også direkte adkomst til badet, samt entrèen. Rommet har godt med garderobeplass som medfølger i handelen.
Parkettgulv.

Soverom|
Soverommet er av nåværende eier blitt benyttet som kontor men fungerer også utmerket som gjesterom.
Parkettgulv.

Baderom|
Delikat baderom i klassisk utførelse. Rommet er helfliset og har varmekabler i gulvet. Sanitærutsyr på bad er dusjkabinett, servant med innredning og toalett.

Vaskerom|
Rørsystemet er moderne og sikkert «rør i rør» med fordelserskap på bad.
Mulighet for skyllekar.
Opplegg for vaskemaskin.

Totalt sett anses dette som en svært gjennomført og flott bolig med en særdeles god planløsning for maksimal utnyttelse av boligens areal.

Oppvarming

– Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
– Varmekabler på baderom.
– Vannbåen varma i stue/kjøkken, entrèen og begge soverom.

Forøvring el. oppvarming. Dersom det ikke var fastmonterte varmekilder i leiligheten på visning medfølger dette heller ikke.