Solgt Lervig Brygge Pluss

Tilrettelegger
Selvaag Bolig
Kontaktperson
Helene Olsen-Beck
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
,

Lervig Brygge Pluss består av 188 nye Plussboliger® på bryggekanten. I tillegg til høy standard og fantastisk beliggenhet byr vi på service og opplevelser du vil kjenne igjen fra hotell. Bor du i en Plussbolig® har du tilgang til et serviceområde med bemannet resepsjon, lobby, gjesterom, treningsrom, møterom, selskapsrom og kjøkken. En Plussvertinne eller -vert holder orden på serviceområdet, organiserer alle tilbud og bistår med praktisk hjelp.

De 188 nye Plussleilighetene® fordeles på fire tårn som bygges som på en halvøy ut i sjøen: B5 (7 etasjer), B8 (8 etasjer), B7 (12 etasjer) og B6 (16 etasjer). Alle husene ligger ute for salg.

Det vil etableres en flott promenade rundt hele Lervig Brygge Pluss med utsiktsplasser, badeplasser, brygge og vannspeilfontene. I tillegg opparbeides det parkområde mellom byggene. Byggenes utforming er utarbeidet med tanke på å gi alle leilighetene utsikt mot sjø og gode solforhold.

Leilighetene vil få kjøkkeninnredning fra HTH, innglassede balkonger, enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, alarm tilknyttet sentral og porttelefon med lyd og bilde. Parkering i garasjekjeller med heis opp til egen etasje.

Som beboer i en Plussbolig® får du tilgang til et variert og innholdsrikt serviceområde med resepsjon, bemannet med et imøtekommende vertskap som er tilstede til faste tider. I tillegg får du et utvalg av servicetilbud og opplevelser som gir deg som beboer færre bekymringer og flere muligheter.