Solgt Lysehagan 50

Tilrettelegger
OBOS
Kontaktperson
Sisilie Berg
Status
Solgt
Fasiliteter
, , , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester

PRIVATmegleren ved Sisilie Berg har gleden av å presentere Lysehagan 50, som er en attraktiv og koselig 2-roms leilighet beliggende i boligkompleks klausulert for personer som er 50+. Leiligheten har reservert parkeringsplass i felles garasjeanlegg og heisadkomst opp til leilighetsplan. Fellesarealene er pent opparbeidet med steinlagte uteområder og pene beplantninger. Det finnes mulighet for leie av «Storstue» til private arrangementer. Bygningen har dagligvarehandel vis a vis hovedinngangen og nærhet til offentlig kommunikasjon.

– Koselig 2(3)-roms leilighet

– Fin planløsning og normal standard.

– Det må påberegnes noe modernisering.

– Klausulert for personer som er 50+.

– Reservert p-plass i felles garasjeanlegg.

– Det er heisadkomst opp til leilighetsplan

– Pene fellesarealer med solrike uteplasser.

– Isolert vinterhage med vidstrakt utsikt.

– Kan leie «Storstue» til private arrangementer.

– Felles treningsrom med nytt treningsutstyr.

– Romslig entré med åpen garderobeløsning.

– Bad fra ca. 1990 med praktisk innredning.

– Pent kjøkken med trivelig spiseplass.

– Stue med elektrisk peis for ekstra hygge.

– Koselig soverom med doble garderobeskap.

– Leiligheten har tilgang til et fellesvaskeri.

– Privat bod i kjeller og privat bod i oppgang.

– Kabel-tv er inkludert i felleskostnadene.

– Dagligvarebutikk vis a vis hovedinngangen.

– Passer også for bevegelseshemmede.

Innvendig innehar leiligheten en fin planløsning og fremstår som romslig. Boligen har bl.a. pen stue med elektrisk peis, kjøkken med spiseplass, isolert vinterhage innredet som gjesterom, koselig soverom med doble garderobeskap, fin entré med åpen garderobeløsning og et eldre bad med praktisk innredning. Det er godt med lagringsplass i kjellerbod og bod i oppgang. Det må påberegnes noe modernisering av leiligheten.

Eiendommen ligger i et hyggelig og sentralt boligområde på Ullern i Oslo, med kort vei til både CC Vest og Røa sentrum som begge har et rikt spekter av servicetilbud med både butikker, caféer, treningssenter, bank og post.

Man kan gå på tur i området ved Lysakerelven og på ski opp til Bogstad og videre inn i marka, eller sykle opp til Østern Brug Ridesenter ved Fossum. Ullern Idrettsforening tilbyr bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk. I tillegg er det kort vei til alpinbakke og preparerte skiløyper i Sørkedalen., golfbaner, idrettshall, tennisanlegg og treningssenter m.m.

Idylliske Vækerø park (Hydrostranda) er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill.

Shopping
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rimi som vis a vis inngangen til boligkomplekset. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Røa Senter et trivelig nærsenter med et godt utvalg av butikker, samt vinmonopol. Det er kort vei til CC Vest eller Karenslyst allé som ligger på Skøyen, ett av byens mest ekspanderende og populære gater.
Kollektiv tilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Bjørnsletta og ligger ca. 100 m fra boligen.
Med bil fra Ullern:
Skøyen ca 4 min
Majorstuen ca 7 min
Oslo S ca 10 min
Oslo lufthavn ca 40 min

Beskrivelse av bebyggelsen

Ullern ligger sørvest i Oslo og består av rolige villastrøk supplert med blokkbebyggelse.

Byggemåte

Bygningen er iht. takst oppført på følgende måte:
Boligblokk over 4 etasjer + garasjekjeller oppført i 1989. Grunnmur i betong. Fundamentert med betong antatt til faste masser. Yttervegger i murkonstruksjoner + bindingsverksvegger med malt kledning. Utvendig pusset og malt + teglsteinsforblending. Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp/asfalt. Vinduer fra 1988, malte karmer. Nyere vinduer montert på balkong/vinterhage. Lyd/brann klassifisert entredør. Terrassedør med glassfelt. Etasjeskillere i betong. Utkraget balkong med støpt dekke. Støpte svalganger, trapper og repos. Etterisolert og montert vinduer i balkong.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruttoareal: 58 kvm
3. etasje: Entré, bad/wc, kjøkken, soverom, stue m/utg, balkong

Innhold

Leiligheten ligger i tredje etasje og har følgende rominndeling: Entré, soverom, bad/wc, kjøkken, stue med utgang til balkong/isolert vinterhage på ca. 9 kvm. Leiligheten disponerer også en bod ved svalgang på ca. 2 kvm og en kjellerbod.

Standard

Entré/gang/hall
Entreen er romslig med parkett på gulv. Rommet er praktisk innredet og har bl.a. åpen garderobeløsning. Entreen er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er pent, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter og benkeplate i lys laminat med nedfelt vaskekum. Kjøkkenet er utstyrt med nisje for kjøleskap, frittstående komfyr med keramisk topp, oppvaskmaskin og ventilator. Rommet har lyse vegger, parkett på gulv og god plass for spisebord.

Stue
Leiligheten har en lys og trivelig stue med parkett på gulv. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet er utstyrt med en stilfull, elektrisk peis for ekstra hygge og komfort. Stuen har gode vindusflater som gir rikelig med lys, samt utgang til isolert vinterhage på ca. 9 kvm med gode sol- og utsiktsforhold.

Vinterhage
Stuen har direkte adkomst til en koselig vinterhage med fliser på gulv. Vinterhagen har fire store vinduer i buet panorama, tilsvarende som i stuen. Vinterhagen er et resultat av inglassing med isolerglass av den opprinnlige balkongen. Rommet er innredet som kontor og gjesterom, men fungerer som en balkong når vinduene åpnes.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et praktisk innredet bad med standard fra ca. 1990. Badet har lyst belegg på gulv og baderomstapet på vegg. Rommet er utstyrt med enkel servant, veggskap med speil, speilbelysning, frittstående toalett og dusjhjørne med glassdører. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har ett koselig soverom med tilhørende garderobeløsning i form av doble garderobeskap. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. privat bod i felles kjeller og privat bod i oppgang.

Utstyr

Ventilasjonen har naturlig avtrekk i ventilasjonskanal over tak med tilluft i ventil i yttervegg. Sikringsskapet har automatsikringer, skrusikringer og jordfeilbryter. Det er installert dørcalling. Kabel-tv er inkludert i husleien. Røykvarsler og pulverapparat for brannslukning er installert.
Bygningen har personheis. Borettslaget har felles «Storstue» som kan leies ut til selskaper. Det finnes ett hybelrom nær Storstua som også kan leies ut til overnattingsgjester. Bare personer som er over 50 år og som er andelseiere i OBOS kan være andelseiere i borettslaget.

Oppvarming

Boligen har elektrisk fyring med bl.a. panelovner og elektrisk peis fra 2010.

Parkering / Garasje

Leiligheten har parkering i felles garasjeanlegg. Det finnes mulighet for leie av flere garasjeplasser. Det finnes også felles utendørs parkeringsplass og gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Leiligheten ligger i ett veldrevet borettslag med pent opparbeidede fellesarealer bestående av steinbelagte utearealer med belysning, flotte blomsterbed med prydbusker, plenarealer, sittegrupper og sykkelparkering. Borettslaget har egen «Storstue», som også leies ut til private arrangementer. Leiligheten har en isolert vinterhage på ca. 9 kvm med fin utsikt mot skog, bebyggelsen og Lysakerelven.