Solgt MAJORSTUEN

Tilrettelegger
Nordvik & Partners
Kontaktperson
Christer Barman Gabrielsen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
,

Beskrivelse

Velkommen til Rosenborggaten 9. Et Borettslag for deg over 60 år.

Rosenborggaten er en stille, usjenert og enveiskjørt sidegate fra attraktive Bogstadveien. Leiligheten ligger i bakre hus med inngang fra indre gårdsrom. Fra inngangspartiet er det 2.u etasje og på balkongsiden er det 1. etasje.

Leiligheten er pusset opp i 2014 med nye parkettgulv og ny kjøkkeninnredning med hvitevarer. Det er et moderne baderom med delikate fliser og opplegg til vaskemaskin. Her kan man flytte rett inn!

Fra leiligheten er det gangavstand til alle tenkelige fasiliteter som caféer, restauranter, butikker og alt det beste Oslo-vest har å tilby. For trening og rekreasjonsmuligheter har man forøvrig også gangavstand til både Stensparken, Frognerparken, Frognerbadet og Bislett stadion.

Leiligheten ligger i gårdens 2.u etasje og inneholder: Gang, bad/wc, soverom, disponibelt rom,
kjøkken i åpen løsning og stue. Utgang til solrik uteplass med morgen- og dagssol. Bod i fellesareal.

Det er heis opp til felles takterrasse som blir møblert sommerstid. Denne kan holdes av etter liste.

En leilighet med mange kvaliteter og muligheter, velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Gang, bad/wc, soverom, disponibelt rom, kjøkken i åpen løsning og stue.

Beliggenhet

Rosenborggata er en stikkvei beliggende mellom Bogstadveien og Fagerborg på Majorstuen. Leiligheten ligger meget sentralt, men samtidig tilbaketrukket til. Bogstadveien/Hegdehaugsveien er kjent for sine rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, og spisesteder samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote.

Trikk og buss fra Bogstadveien og fra Bislett i umiddelbar nærhet. En trikke- eller busstur fra Majorstuen tar deg enkelt til skog og mark.

Av treningsfasiliteter i området kan man bla. velge mellom SATS, FitnessXpress, Bislett stadion, Bislet Bad samt gangavstand til flere grøntområder som Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen med sine unike tur og rekreasjonsmuligheter.

Tomten

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Boligens areal

Primær-rom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

2 U. etg:
Bruksareal: 60 kvm
Primærrom: 60 kvm: Gang, bad/wc, soverom, disponibelt rom, stue, kjøkken.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten.

Standard

Innvendige dører:
Hvite, glatte innerdører.

Belegg/overflater på innvendige gulv, trapper og ramper inklusive gulvlister:
Innvendige gulvoverflater med parkett. Fliser med varmekabler på bad/wc.

Overflater på innvendige vegger:
Innvendige vegger med malte flater. Fliser på bad/wc.

Overflater på innvendig himling:
Innvendige tak med sparklet og malt betong/betongelementer. Malt himling med på bad/wc.

Balkonger, terrasser ol.:
Felles hellebelagt uteplass med adkomst fra soverom og stue.

Kjøkkeninnredning:
Kjøkkeninnredning med hvite glatte skapfronter, laminat benkeplate, fliser mellom kjøkkenbenk og overskap, belysning under overskap og skyllekum med ettgreps blandebatteri. Keramisk koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone.
Påkostninger:
Ny kjøkkeninnredning og hvitevarer i 2014.

Innredning og garnityr for våtrom:
Bad innredet med toalett, dusjkabinett, servant og innfelt speil med overlys. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling.

Skap og reoler:
Skyvedørsgarderobe i gangen og på ett soverom.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr per
Ligningsverdi som sekundærbolig kr per

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 60 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Ligningsverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM).

Felleskostnader

2 674. varmt vann, forretningsfører, kabel-TV,
trappevask, vaktmester, nedbetaling av andel fellesgjeld m.m

Takst

Verditakst kr 2 700 000,-.
Lånetakst kr 2 300 000,-.

Adkomst

Asfaltert og enkel adkomst via bakgård. Det vil bli skiltet godt med Nordvik & Partners visningsskilt ved fellesvisninger.

Parkering

Diakonova (ikke borettslaget) eier 20 parkeringsplasser i garasjekjelleren med heisadkomst som leies ut etter søknad/venteliste.

Området er en del av ordningen «beboerparkering». Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt – hele uken – også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 300,- i året.
For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Rosenborg borettslag, org. nr. 874 541 672, består av 42 andelsleiligheter med adresse Rosenborggaten 9 A og B.

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Som andelshavere i borettslaget kan bare godtas personer som har fylt 60 år, og ikke har hjemmeværende barn.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiets lån utgjør totalt kr. 4 292 756,- pr. 31.12.13, og er tatt opp i DNB.
Renten på lånet utgjør 3,80% pr. 14.05.14.
Restløpetid er 24 år og 3 mnd.
Fellesgjelden (renter og avdrag) betjenes via fellesutgiftene.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget har nylig gjennomført et større vedlikeholdsarbeid som omfattet bla. heiser, vinduer, tak og fasader.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr 3.750,- og kr 8.900,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente..

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/ kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
«Endå eigedomen er selt «som han er» eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers.»
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr 87.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr 2747125, jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.