Solgt NEDRE CHARLOTTENLUND – Romslig 3-roms seniorleilighet med herlig beliggenhet ved fjorden.

Tilrettelegger
Meglerhuset Nylander
Kontaktperson
Emil Meyer, Mobil 454 73 499
Status
Boligen er ledig
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , ,
Tjenester
 

Meglerhuset Nylander har gleden av å presentere en seniorleilighet beliggende i 1 etasje. Leiligheten har alt på ett plan. Borettslaget er pent opparbeidet med romslige grøntarealer, lekeplasser og parkeringsanlegg. Huset er fra 1997, har hatt jevnlig vedlikehold. Her kan vi blant annet nevne maling av huset i 2016 og skifte av belegg i atrium.

Nedre aldersgrense i sameiet er 45 år, dvs at minst en av hjemmelhavere( kjøpere) må ha fylt 45 år. Det er en del felles fasiliteter tilgjengelig: Rom kan leies ved sosiale anledninger, og hobbyrom disponeres av alle bebeoere.

KVALITETER VED LEILIGHETEN:
– Den gode planløsningen gir god plass til både spisebord og TV-stue.
– Stuen byr på store vindusflater som gir en lys og luftig atmosfære.
– Romslig stue på hele 39 kvm.
– Flislagt bad med dusjhørne, WC og servant.
– Soverom på 10,5 kvm med bod på 2 kvm i tilknyttning.
– Solrik og romslig terrasse med direkte utgang til hage.
– Parkeringsplass
– Bod i kjeller på ca 5 kvm.
– Veldrevet borettslag med god økonomi.

Beliggenhet

Leiligheten ligger beliggende i vakre omgivelser helt nede i sjøkanten på Nedre Charlottenlund. Store grøntarealer opparbeidet med blomster, plen og busker rundt boligen, til fri avnyttelse for alle beboere. Rolig boområde,uten gjennomgangstrafikk. Minisenteret på Grilstad med Coop extra, Nille, apotek, posten, blomster butikk og pizzabakeren når ved å ta stien som går ved siden av huset, ca 5 min gange. Forøvrig er det flere store kjøpesenter som sirkus og Lade Arena ca 5 minutters kjøring fra boligen.

Populære Ladestien har sitt utgangspunkt i området. Her er det mulighet for lange turer langs sjøen med innlagt kafferast på Sponhuset. Sommertid er det flere fine bademuligeheter i nærområdet. Kort kjøretur til Estenstadmarka, Malvikmarka og Jonsvannet med fine skiløyper vinterstid.

I 2013 ble et nytt og effektiv veisystem ferdigstilt med veiakser til Trondheim sentrum og Lade. Her kan du også sykle på trygge sykkelstier helt inn til byen eller til et av de store shoppingsentrene på Lade, Solsiden og Sirkus Shopping.

Meget god offentlig kommunikasjon med bussavganger til Trondheim sentrum og omegn fra bussholdeplass i nærheten. Buss tar deg til Trondheim sentrum på ca. 15 -20 minutter. Med bil bruker man ca. 10 minutter til sentrum.