Solgt Nedre Høvik – Seniorleilighet ved Henie Onstad

Tilrettelegger
DNB
Kontaktperson
Michael Johansen
Status
Solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester

Beliggenhet

Iddyllisk beliggende seniorleilighet med fin utsikt mot fjorden og fellesarealene. Området er meget idyllisk og har mange rekreasjonsmuligheter. Leiligheten ligger i et veletablert, stille og hyggelig boområde Leiligheten er gjennomgående og har meget gode lysforhold. Leiligheten ligger i gangavstand fra sjøen med umiddelbar gangavstand til Solvik Marina, store flotte friområder ved Veritasparken, Sarbuvollen og Henie Onstad Kunstsenter. På Høvik senter finnes Centras matforretning, søndagsåpen frukt & grønt butikk og diverse servicetilbud. Det er også kort avstand til Sandvika med alt av forretninger, kafeer og øvrig servicetilbud m.m. Her finner man også Sandvika Storsenter, Kino1, topp moderne treningssenter og kulturhus. Dette er leiligheten for deg over 50 år som ønsker å bo med nærhet til sjøen og i naturskjønne omgivelser.

Hvik beliggenhetArealbeskrivelse

Entre, stue/spisestue, kjøkken, bad/vaskerom/wc og soverom.

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Kabel-TV, Rolig, Sentralt, Barnevennlig, Peis/Ildsted, Turterreng, Vaktmester-/vektertjeneste, Parkett, Offentlig vann/kloakk, Utsikt

Innhold

Idyllisk beliggende selveierleilighet for deg mellom 50 og 75 år. Leiligheten ligger meget attraktivt og solrikt til i et veletablert, stille og hyggelig boområde rett ved Henie Onstad seniorsenter.

Leiligheten har vinduer på tre sider og fremstår som en bolig med mange muligheter. Leiligheten har trappefri adkomst og inneholder:

Entre, stue/spisestue, kjøkken, bad/vaskerom/wc og soverom.
Stuen er stor og luftig, og kan naturlig deles i flere avdelinger. Det er separat kjøkken med adkomst fra spisestue. Fra stuen er videre adkomst til skjermet uteplass med fint utsyn over nærområdet og mot sjøen. Det medfølger en terrassebod. Leiligheten er for seniorer og ved kjøpstidspunktet må den enkelte (eller en av to) være mellom 50-75 år.

Velkommen til Sonja Henies vei 19!

Standard

Boligen innehar en normal til enkel standard over innvendige overflater og utstyr med behov for modernisering. Boligen har videre en svært god planløsning som åpner for mange muligheter.Høvik Kjøkken

Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Det er kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin på kjøkkenet, samt hyggelig kjøkkenvindu. Varmtvannsbereder på 120 L er plassert i kjøkkenbenk. Badet er flislagt og består av dusjnisje, servantinnredning og wc. Vaskemaskinen på badet medfølger handel. Badet har adkomst fra soverom.stove

Overflate innervegger består hovedsaklig av malt glassfiberstrie. På gulvende er det hovedsaklig parkett.

Det er gjennomført flyttevask i leiligheten før visning. Boligen blir ikke vasket ytterligere før overtagelse/overlevering til kjøper.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme i entre, stue og på bad. Det er vedovn i stuen.

Tomten

Sameiet har 7.627 kvm eiet tomt og fellesarealene er pent opparbeidet med plen, epletrær og annen beplantning. Eiendommen fremstår som idyllisk og meget velholdt.
Leiligheten har en meget hyggelig uteplass som er overbygget. Det er flott utsikt mot fellesarealene og sjøen.

Sameiet har engasjert en vaktmester som står for vedlikehold av fellesarealene. Også mange av beboerne beplanter og frisker opp de store og meget hyggelige uteområdene.
Det er asfalterte adkomstveier med varmekabler.

Parkering

Det er opparbeidet gjesteparkering for besøkende, ellers gateparkering etter områdets gjeldende regler.

Diverse

– Meget flott beliggende seniorleilighet med mange muligheter.

– Iddylliske omgivelser rett ved sjøen.

– Grensende mot grøntareal med flott uteplass.

– Trappefri adkomst.

– Veldrevet sameie.