Solgt NESØYA – Lekker 3-roms selveier med garasje, balkong, heis og gasspeis! Sjelden anledning!

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
Rune Ugland
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester

Innhold

Velkommen til en meget flott leilighet som ble ferdigstilt i 2012, her kan man flytte rett inn!

Seniorbolig med attraktiv beliggenhet i et nybygget sameie fra 2012 på den sørvestlige siden av Nesøya. Leiligheten ligger med gangavstand til sjøen med gode bademuligheter, fine turområder og kort vei til idretts- og svømmehall. Det er buss, skole, barnehage og butikk i nærområdet. På Slependen 2-3 km unna, finner man Coop, Ikea og diverse servicetilbud. Det er ca. 5 – 6 km. til Sandvika og

Leiligheten er malt i lyse og delikate farger og gir en god stemning av harmoni og ro som får de fleste til å føle seg hjemme. Inneholder bl.a. Romslig entrè/hall med skyvedørsgarderobe, praktisk «walk-in-closet», 2 soverom, delikat flislagt bad/wc med opplegg for vaskemaskin, hyggelig stue med gasspeis og med utgang til sydvendt balkong, samt åpent kjøkken med integrerte hvitevarer.

Det medfølger en p-plass i lukket garasjeanlegg under blokka med heisadkomst. Rikelig med gjesteparkeringer på utsiden.

Sameiet har en nedre aldersgrense hvor en av kjøperne må fylle eller ha fylt 55 år samme år som overtagelse finner sted (2014).

Sameiet eier et eget lokale for disponering til større selskaper etc. med plass opptil 50 personer, som den enkelte sameier kan leie.

Bokostnadene er lave, kun kr 1 812,- per måned

Besøk prosjektets hjemmeside www.ridderflemmingsvei.no for mer informasjon eller ta kontakt med megler i dag.

Standard

Leilighet med gjennomgående god standard.

Entrè: Romslig og lys entrè/gang som gir en hyggelig velkomst inn i boligen. Garderobeskap med speilfronter. Overflater består av parkett på gulv, malte flater på vegg og senket himling med integrert belysning (dimmer). Callinganlegg med kamera og automatisk portåpner. Det er i tillegg en praktisk bod/ «walk-in-closet» i tilknytning til gangen. Sikringsskap med automatsikringer plassert i boden.

Stue: Meget lys, åpen kjøkken- og stueløsning med god plass til både sofagruppe og spisebord. Utgang til en hyggelig terrasse med gode solforhold. Flott gasspeis som gir lun langvarig varme til kalde høst og vinterdager. Det er store vindusflater som gir mye naturlig lys inn og skaper en god atmosfære. Overflater består av parkett på gulv, malte flater på vegg og malt puss i himling samt delvis senket himling med downlights.

Kjøkken: Åpen løsning mot stue med mulighet for spiseplass, innredet med profilerte fronter, heltre benkeplate, benkebeslag med ett-greps blandebatteri med uttak for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder i kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap fra Siemens. Integrert radio med høyttalere. Fliser mellom benkeplater og overskap, samt lys under overskap. Flexit ventilator.

Soverom I: Romslig hovedsoverom med fransk balkong. Meget god plass til seng/dobbeltseng og garderobeskap. Absolutt ingen innsyn! Overflater består av parkett på gulv, malte flater på vegg og malt puss i himling. Helvegg med garderobeskap.

*Garderobeskap medfølger.

Soverom II: Et koselig og lunt soverom/gjesterom/ kontor med plass til seng/dobbeltseng samt garderobeskap. Overflater består av parkett på gulv, malte flater på vegg og malt puss i himling. Ingen innsyn!

*Garderobeskap medfølger.

Bad/wc/vaskerom: Delikat flislagt bad/wc, innredet med dusjhjørne med buede dusjdører, veggmontert toalett, hjelpesluk i dusjsonen, nedsenket gulv i dusjsonen, heldekkende servant, servantskap, samt lys over servantinnredning. Det er opplegg for vaskemaskin. Overflater består av fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegg og senket himling med downligts (dimmer). Integrert radio med høyttalere. For ytterligere informasjon se vedlagt takst.

*Vaskemaskin og tørketrommel følger ikke med.

Terrasse: Sydvendt terrasse på ca. 11 kvm med plass til sittegruppe og grill. Terrassen nås via stuen. Glassrekkverk og gulv av trekonstruksjon, samt terrasse varmer i taket.

Boder: 
En bod i tilknytning til gangen på ca. 3 kvm, p.t. innredet som «walk-in-closet». Det er ellers tilgang til en bod på ca. 6,3 kvm i kjelleren.

Ytterdører og porter
Brann- og lydklasssifisert (40db) entredør. Fabrikat Daloc type T34 Massivdør.

Innvendige dører
Hvite profilerte Swedoor dører. Dør med glass mellom hall og stue.

Utstyr
-Skyvedørsgarderobe i gang/hall.
-Garderobeskap på soverom I.
-El. skap med automatsikringer er plassert i innebod. 40 amp. hovedsikringer.
-Alle hvitevarer medfølger.
-Balansert ventilasjonsanlegg.
-Varmtvannsbereder på ca. 116 liter fra byggeåret plassert i underskap på kjøkken.
-Felles brannvarslingsanlegg. Sprinkleranlegg.
-Garasjeplass med strøm nr. 29

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad/wc. Gasspeis i stuen, type Heat & Glo, med felles gasstank i sameiet og måler for eget forbruk.

Gass avregnes 1 gang per år. Ollis har årlig sjekk og leser av målerne. Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Beliggenhet

Leiligheten har en hyggelig beliggenhet ytterst på sørvestlig side av Nesøya. Rolig og landlig omgivelser med naturreservatet rundt Nesøyatjern som byr på fine turstier sommer som vinter.

Like i nærheten finner man også idylliske og bilfrie Brønnøya. Flere flotte badestrender på Nesøya, med Hvamoddden og Hestesund som de nærmeste.

Få minutters kjøretur til både Asker og Sandvika som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog. Også få minutter til IKEA, Smart Club og nye Elixia på Billingstad.

Se vedlagte nabolagsprofil i prospektet for ytterligere informasjon om nærområdet.

Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Med bil: Ta av mot Nesøya fra E18, kjør frem til Kiwi-butikken på Nesøya, og følg deretter Vestre vei utover øya. Ta deretter inn til venstre i Ridder Flemmings vei. Ta så inn til venstre der det nye boligfeltet ligger.

Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

Det vil bli skiltet med DNB Eiendom visningsskilt ved visningene.

Tomten

Felles eiet tomt på ca. 10 448 kvm for boligsameiet. Pent opparbeidet tomt i nytt bomiljø. Asfalterte stikkveier, grøntområder, beplantet med trivelige uteplasser og sittegrupper. Ny felles paviljong er under opparbeidelse på solrik høyde. Stor gjesteparkering.

Parkering

Det medfølger en p-plass nr. 29 i lukket garasjeanlegg under blokka med heisadkomst. Leddport med automatisk åpner (fjernkontroll). Ellers rikelig med gjesteparkeringer på utsiden.

Garasjen er tinglyst som en tilleggsdel. Det er i tillegg etablert en næringsseksjon som består av 21 p-plasser. Plassene kan selges fritt til beboere og andre utenfor bygget i samråd med styret. Sameierne har fortrinnsrett til å tre inn i avtale på de samme betingelser, ref. vedtektenes punkt 3.

Diverse

Styregodkjenning
Styregodkjenning ikke påkrevd, men erverver av seksjon må meldes til styret og forretningsfører for registrering.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt, så fremt det ikke er til sjenanse for naboene.

Kabel-TV
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv.