Solgt NORDSTRAND, 2 ROMS SENIORBOLIG, MED ALLSENTER/AKTIVITETSSENTER I SAMME BYGG

Tilrettelegger
Advokatfirmaet Kopstad & Nilson as
Kontaktperson
Knut Kopstad
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
,

NORDSTRAND, 2 ROMS SENIORBOLIG, MED ALLSENTER/AKTIVITETSSENTER I SAMME BYGG

Skovheim Eldreboliger ligger sentralt på Nordstrand, med få minutters gange til dagligvarebutikk, trikk og lokal buss til blant annet Lambertseter kjøpesenter. Kort vei til Sæter handlesenter med et variert butikk- og servicetilbud, med blant annet bank, post, lege, apotek, konditori, restauranter, dagligvare, interiør, helsekost, bokhandel og jernvare.

Skovheim Eldreboliger består av 84 leiligheter. Allsenteret ligger i bygningens 1. etasje. Her er du velkommen for å spise lunsj og middag, bruke dine ressurser i ulike aktiviteter, få kulturelt påfyll og delta i et sosialt fellesskap. Allsenteret og eldreboligene skal gi beboerne støtte til å mestre tilværelsen i eget hjem på en verdig måte. Gjennom Allsenteret kan beboere og gjester nyte godt av et variert kulturtilbud, gode måltider og sosiale møtesteder.

BOLIGEN
Leiligheten ligger i bygningens 2. etasje. Den er lys og usjenert og har utsyn mot byggets atrium med trær og grøntarealer. Leiligheten har enkel tilgang til resepsjonsområdet med Allsenteret i 1. etasje, via trapp eller heis.

Leiligheten består av entré med stort garderobeskap. Åpen inngang til stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, nedfelt vaskekum og integret liten komfyr med kokeplater. Kjøkkenventilator med lys. Hvitmalte tak- og veggflater i kjøkken og stue. Store vindusflater med utgang til veranda, kaster lys inn i stuen. Bred åpning med skyvedør mellom stue og soverom gir god romfølelse og praktisk utnyttelse av arealet. Utgang fra soverommet til veranda med utsyn mot grønne plener, prydbuske rog frodige trær. Lyst soverom med garderobeskap. leilighetens hvitevarer følger med i handelen.

Bad med vinylbelegg og våtromstapet. Dusjhjørne med forheng. Varmekabler i badegulvet.

Alle leilighetene har dørtelefon og automatisk døråpner til ytterdør. Leilighetene er tilknyttet kabel-tv. Resepsjonstjeneste med direkte telefon til hver enkelt leilighet. For beboere og pårørende gir vaktordning på kveld og natt, samt de ansattes vennlige og faglige kompetanse, trygghet og støtte i tilværelsen.