Solgt Nordstrand – meget pen seniorleilighet

Tilrettelegger
DNB
Kontaktperson
Nina Fjellheim
Status
Boligen er ledig
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , , ,
Tjenester
 

Kittel-Nielsens vei er en meget pen og klassisk innredet 3-roms senior selveier leilighet med idyllisk og meget tilbaketrukket beliggenhet. Det er en stor hellelagt terrasse på 22 kvm. hvor du nyter godt av utmerkede solforhold med sydvendt beliggenhet. En liten spasertur unna finner du nye Sæter senter med alt du trenger. Dette er et sted du vil trives! 

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en meget rolig og idyllisk blindvei på Nordstrand, like ved Sæterkrysset. Eiendommen ligger tilbaketrukket, samtidig som det er en kort spasertur til nye Sæter senter. Sæter byr på et rikt utvalg av butikker og spisesteder som Meny, Egon, Samson og Kaffebrenneriet. Du finner også Apotek 1, frisør, blomsterhandel og Evo treningssenter.

På nedsiden av Sæter krysset går trikken som har hyppige avganger mot sentrum hvert 5 minutt. I nærheter ligger Lambertseter senter med vinmonopol og kino. T-banen fra Lambertseter senter bruker kun 15 minutter til sentrum. Flotte rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet som store friområder på Ekeberg, Brannfjellskogen og Østmarka som har fine turstier året rundt. Populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya.

Kvaliteter:

For mer informasjon om pris og boligen, se link til tilrettelegger av boligen. http://www.dnbeiendom.no/bolig/Oslo/Nordstrand/Kittel-Nielsens-vei-91G/30717079