Solgt NORDSTRAND/SKOVHEIM. 2 ROMS SENIORBOLIG MED ALLSENTERET PÅ SAMME PLAN. VESTVENDT

Tilrettelegger
Advokatfirmaet Kopstad & Nilson AS
Kontaktperson
Kaja Strøm-Håkonsen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester
, , , ,

NORDSTRAND/SKOVHEIM. 2 ROMS SENIORBOLIG MED ALLSENTERET PÅ SAMME PLAN. VESTVENDT

Skovheim Eldreboliger ligger sentralt på Nordstrand, med få minutters gange til dagligvarebutikk, trikk og lokal buss til blant annet Lambertseter kjøpesenter. Kort vei til Sæter handlesenter med et variert butikk- og servicetilbud, med blant annet bank, post, lege, apotek, konditori, restauranter, dagligvare, interiør, helsekost, bokhandel og jernvare.

Skovheim Eldreboliger består av 84 leiligheter. Allsenteret ligger i bygningens 1. etasje. Her er du velkommen for å spise lunsj og middag, bruke dine ressurser i ulike aktiviteter, få kulturelt påfyll og delta i et sosialt fellesskap. Allsenteret og eldreboligene passer utmerket for de som ønsker en mer tilrettelagt bolig, med et sosialt fellsskap. Gjennom Allsenteret kan beboere og gjester nyte godt av et variert kulturtilbud, gode måltider og sosiale møtesteder.

BOLIGEN
Vestvendt beliggenhet i bygningens 1. etasje, på samme plan som resepsjonsområdet og Allsenteret. Leiligheten ligger i «høy» 1. etasje med sokkelleilighet under.
Det ble lagt ny eikeparkett og veggflatene ble overmalt i 2011.
Leiligheten består av entré med garderobeskap. Dør med glassfelt gir tilgang til stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning fra byggeåret. Hybelkomfyr med ventilator. Nymalte tak- og veggflater i kjøkken og stue. Store vindusflater med utgang til veranda, kaster lys inn i stuen. Markise på det store vinduet. Bred åpning med foldedør mellom stue og soverom gir god romfølelse og praktisk utnyttelse av arealet. Utgang fra soverommet til vestvendt veranda med utsyn mot grøntarealer, naturtomt og frodige trær. Lyst soverom med garderobeskap. Leilighetens hvitevarer følger med i handelen. Bad med vinylbelegg, varmekabler og hvitmalte vegger. Romslig dusjhjørne med forheng. Servant med speil og veggmontert lys. Medisinskap montert på veggen. Ny trinnløs bryter til varmekablene i gulvet.

Alle leilighetene har dørtelefon og automatisk døråpner til ytterdør. Leilighetene er tilknyttet kabel-tv. Resepsjonstjeneste med direkte telefon til hver enkelt leilighet. For beboere og pårørende gir vaktordning på kveld og natt, samt de ansattes vennlige og faglige kompetanse, trygghet og støtte i tilværelsen.

FELLESROM
I korridorene er det vestvendte fellesstuer med balkong, trimrom, hobbyrom og vaskerier til fri bruk for beboerne. I tillegg har hver leilighet en bod. Fellesrom i underetasjen for oppbevaring av rullestoler med utkjøring via automatiske dører til terreng.

AKTIVT ALLSENTER I 1. ETASJE med
– kafé
– kulturkvelder
– allsang og husorkester
– foredrag
– frisør og fotpleie
– aromaterapi/massasje
– utflukter
– dans
– trim
– håndarbeidsgrupper
– filmkvelder
– skrivekurs
– bingo
– lesegruppe
– klesbutikk
– handletjeneste matvarer
– fellesvaskeri
– samtaletilbud
– barnehagebesøk
Skovheims Danserestaurant med «levende» musikk, lyssatt scene og småbord med lys, er en nytt og svært populært arrangement. 70 gjester koste seg med musikk, mat og sosialt samvær – og flere fikk seg en svingom utpå kvelden.