Ledig Nye Kilen Brygge

Tilrettelegger
Miliarium Bolig
Kontaktperson
Trond Holsvik
Status
Ledig
Fasiliteter
, , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , , ,
Tjenester
, ,

Sentrumsnære leiligheter på bryggekanten

Livet ved sjøen

Måkeskrik, bølgeskvulp og kort vei til urbane gleder. I moderne og sentrumsnære leiligheter i Nye Kilen Brygge smelter by- og sjøliv sammen.

Her bor du praktisk talt på bryggekanten, med en slående vakker utsikt å våkne til hver eneste morgen. Blå himmel og småbåtidyll om sommeren, og en isblå palett om vinteren. Omgivelsene er rolige, samtidig som du er ti minutter til fots fra Sandefjord sentrum med yrende kafeliv, kulturtilbud og hyggelige handlegater.

Nye Kilen Brygge består av cirka 140 leiligheter av varierende størrelse. Dette er leiligheter som er skapt for deg som vil bo smart, og ha et behagelig, lettvint og aktivt liv.

Boligene

Din visjon er også vår visjon. Det vet vi fordi vi har spurt folk om hva de trenger og ønsker av livet i Nye Kilen Brygge. Hva som er viktig for å ha gode dager – i mange år fremover.

I Kilen Brygge får du arealeffektive leiligheter med flotte kvaliteter, som delikate flislagte bad, store flotte vindusflater og komplett kjøkken med hvitevarepakke.

Leilighetene får sine egne private og romslige balkonger med flott utsikt. Alle leiligheter har en parkeringsplass i garasjeanlegg med heis direkte opp til leilighetsplan. Ekstern bod og sykkelparkering medfølger også. Port-telefon med fargeskjerm gjør det enkelt og sikkert å åpne opp for gjester som kommer på besøk.

Korte avstander = livskvalitet

Nye Kilen Brygge ligger – som navnet tilsier – rett på brygga.

Her kan du kaste krabbesnøret fra balkongen om du vil. Samtidig har du gangavstand til Sandefjord sentrum, og hvis du vil på dagstur til Sverige, så rusler du bort til Color Line-terminalen på ti minutter.  Eller kanskje frister det med en ferie til kontinentet? Torp lufthavn ligger bare et drøyt kvarter unna med bil. Her er det kun fantasien som begrenser deg!

Femstjernes hotellglans hjemme

En leilighet er mer enn et hjem. Det er din arena hvor mange av livets største stunder skal utspilles, og hvor små og store utfordringer skal løses. Derfor er det viktig at leiligheten spiller på lag med deg og dine behov.

I Nye Kilen Brygge tilbyr vi Miliarium Premium-konseptet som inkluderer ekstra bokvalitetersom du fort blir glad i. Tanken er å kaste femstjerners hotellglans over hjemmet ditt, og det første du legger merke til er de attraktive innendørs– og utendørs fellesområdene.

Her er det lagt til rette for moderne behov, og tatt grep som gjør livet ditt litt enklere. Du kan parkere i egen parkeringskjeller, ta treningsøkten i anleggets felles treningsrom med sjøutsikt, og alltid ha kajakken klar til bruk i et eget oppbevaringsrom. Dersom du skal invitere hele vennegjengen på bursdag, finnes det et selskapslokale du kan benytte deg av. Skulle festen bli vellykket, kan vennene dine overnatte i gjesteleiligheten som står til beboernes disposisjon.

Miliarium Premium gir deg tiden tilbake

Hva hvis noen fortalte deg at du ikke trenger å bekymre deg for plantene dine når du reiser på ferie? At du slipper å stresse med ekstra bord og stoler til barnebursdagen når hele klasse 5B kommer? At elektrikeren kommer og ordner vaskemaskinen din, og at noen er der for å låse ham inn? For godt til å være sant? Nei. Det er sånn det er å bo med Miliarium Premium-konseptet integrert i hverdagen.

Hjemme – med tid til å nyte

Våre moderne liv er høyeffektive. Vi multitasker og administrerer etter beste evne, men innimellom kan vi alle føle behov for en som kan ta seg av praktiske gjøremål. Beboerne i Nye Kilen Brygge vil ha en slik assistent i hverdagen. En servicevert som vil være tilgjengelig til faste tider, og som også kan kontaktes på telefon og mail.

Miliarium Premium-konseptet er lagt opp slik at alle tjenester blir rimeligere når det er flere som benytter seg av dem.

Serviceverten vil ha tilgang på gunstige avtaler som du kan nyte godt av når du skal ha dressen renset, en personlig trener hjemme (eller i Nye Kilen Brygges eget treningsrom) eller matvarer levert på døren. Hva tjenestene vil koste, avhenger av dine behov. Har du ikke behov for hjelp i hverdagen, kan du allikevel nyte godt av Premium Basic-pakken som inngår i felleskostnadene og legger til rette for en hyggelig hverdag. Har du tilleggsbehov, er disse brukerbetalte tjenester som kommer under Premium Extra, som er et supplement av ekstratjenester.

Livsstilsboliger

Begge alternativene sørger for at du kan skyve stresset til side, og nyte godt av smidige løsninger som gjør livet ditt litt enklere. Enten du er småbarnsmamma med tusen baller i lufta, friluftsentusiast som heller vil dra ut med kajakken enn å vaske gulv eller pensjonist som setter pris på at hjelpen bare er en telefonsamtale unna. Miliarium Premium gjør livet lettere.