Solgt Os – 3-roms leilighet rett ved Os sentrum

Tilrettelegger
PrivatMegleren Vikøyr og Brandt
Kontaktperson
Tor Nagelgaard
Status
Solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Innledning

Denne flotte leiligheten ligger en liten spasertur unna sentrum og har flott utsikt utover store deler av Os sentrum og fjellene bak. Her har du parkering under tak, heis opp og ingen innsyn i front da den ligger en etasje over bakkeplan. Man har en lun uteplass med formiddagssol ved inngangspartiet, og flotte felles hageområder til fri bruk.

Leiligheten har en stor stue-/kjøkkenløsning med plass til langbord for hele familien. Det er balkong i front med sol til nærmere 22.30 en flott midtsommerskveld. Detter er en leilighet som har gjennomgående god standard og oppleves som lys og trivelig.
Velkommen på visning!

Beliggenhet

Leilighetene i Solstrandsvegen på Lurane ligger nydelig til på åsen like ved Os sentrum. Det meste av servicetilbud ligger innen kort gangavstand. Like ved finner du Bjørnefjorden golfklubb, og det er ca 500 meter bort til Bjørnefjorden Gjestetun, hvor man kan holde større selskaper med god bevertning. Solstrand Fjordhotell ligger noen minutters gange lenger inne i veien. Moldegård ligger litt lenger utover Hatvikvegen og ned Bøvegen. Langs sjøen mellom Solstrand og Osøyro gå det en flott turvei som er flittig brukt. Sameiet består av 43 eierseksjoner (senior 55+). Det er felles heis med svalgang til alle leilighetsbyggene. I sameiet er det fellesrom med kjøkken og «hotellrom» som kan leies av besøkende til fordelaktige priser. Dette er kjekt når man har mange gjester. Leiligheten har tilhørende uteareal på ca 44 kvm ved inngangsparti.

os beliggenhetByggemåte

Leilighet i lavblokk med flere boligseksjoner som er oppført med fundamenter av betong og yttervegger av bindingsverk som er kledd med liggende panel. Etasjeskiller av trebjelkelag og tak av trekonstruksjoner som er tekket med takpapp/membran.

Arealer og fordeling per etasje

BRA: 120 kvm / P-ROM: 109 kvm / S-ROM: 11 kvm.

1. etasje: BRA: 115 kvm / P-ROM: 109 kvm / S-ROM: 6 kvm.
U. etasje: BRA: 5 kvm / P-ROM: 0 kvm / S-ROM: 5 kvm. (Sportsbod)

Innhold

Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, wc, bod og kjellerbod.

Rom som inngår i p-rom:
Entré, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og wc.

Os innendørStandard

Stuen er lys og åpen med god plass til salong og spisegruppe, samt utgang til en altan.
Kjøkkenet har moderne innredning fra HTH med god skapplass. Innredningen har glatte høyglansede hvite fronter, fliser over kjøkkenbenk og en del integrerte hvitevarer.
Badet er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er innredet med veggfestet toalett, dusj med dusjvegger av glass, innredning med servant, skyvedørsgarderobevegger med speilfronter, skyllekar i stål, og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater i boligen er fliser og parkett på gulvene.
På veggene er det malte plater og malt betong.
I himlingene er det malte plater.

Tilknyttet kabeltv og bredbånd gjennom fiberkabel fra Telenor.
Balansert ventilasjonsanlegget med varmegjenvinning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv på baderommet, ellers el. ovner.
Det er ikke varmekilder i alle oppholdsrom.

Parkering / Garasje

Det er en parkeringsplass i carport tilhørende leiligheten. Det er i tillegg gjesteparkering.

GarasjeAdkomst

Fra Os sentrum følger man Hatvikvegen ca 800 m og tar inn til høyre i Solstrandvegen. Leilighetskomplekset ligger som første på høyre side. Følg skilting til nr 13 G.

Beskrivelse av tomt/hage

Stor felles eiende tomt som er opparbeidet med asfalterte biloppstillingsplasser og stikkveier, belegningsstein og grusede arealer. Det er opparbeidet rolig tun med hageanlegg og benker.
Eiendommen er seksjonert og seksjonen sin sameiebrøk er 113/3463.hage