Solgt Ranheim

Tilrettelegger
Heimdal Eiendomsmegling
Kontaktperson
Rune Selven
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
 

Meglers vurdering

Dette er en en innholdsrik og fin seniorbolig med gode lysforhold, livsløpsstandard og en gunstig planløsning. Leiligheten ligger i populære Sannan Park borettslag, på Ranheim. Den har en rolig og tilbaketrukket beliggenhet, skjermet for trafikk og støy. Leiligheten ligger i andre etasje. Man kommer inn i en romslig entré med plass til garderobeløsning. Fra entréen kan man gå inn til et pent og lyst kjøkken med åpen løsning til stuen. Kjøkkeninnredningen er hvit og profilert og har godt med skap- og benkeplass. Stuen er romslig og lys med store vindusflater. Utgang til veranda med flott utsikt ned mot fjorden. Plass for spisegruppe mellom kjøkken og stue. Pent bad av god størrelse. Hvit badromsinnredning som har servant med over- og underskap. Varmekabler og dusjhjørne. Romslig soverom med garderobeskap. Det er inngang til badet også fra soverom. Ingen dørterskler og tilgjengelighet med rullestol i hele leiligheten. Oppbevaringsbod i leiligheten samt utvendig sportsbod. Kort vei til Bussholdeplass, med hyppige avganger til Trondheim sentrum.

Kjøpsomkostninger

Beregnede omkostninger ved kjøp:
– Tinglysingsgebyr hjemmelsdokument p.t. kr 430,-
– Tinglysingsgebyr pantedokument p.t. kr 430,-
– Eierskiftegebyr til forretningsfører, kr. 5 375,-
– Boligkjøperforsikring, kr. 3 750,- (Frivillig)

Totale omkostninger p.t. ved bud på prisantydning kr. 9 985,-

Beliggenhet

Svært attraktiv beliggenhet på nedre Ranheim, like ovenfor idrettsplassen med nærhet til sjøen. Sykehjem med sonekontor ligger like i nærheten. Kort vei også til Folkets hus, med asiatisk restaurant. Bussholdeplass i Ranheimsvegen, med hyppige avganger.

Innhold

2. etasje: Gang, bad, soverom, stue, kjøkken samt bod.

Standard

2. etasje
Gang: Vinylbelegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malte plater i himling. Sikringsskap og portelefon.

Bod: Vinylbelegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malte plater i himling. Garderobeskap, varmtvannsbereder, rørfordelingsskap og mekanisk avtrekk.

Bad: Vinylbelegg på gulv, vinylbelegg på vegger og malte plater i himling. Gulvvarme. Dusjhjørne, klosett, servantskap, veggskap, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Soverom: Vinylbelegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malte plater i himling. Panelovn og garderobeskap.

Stue: Vinylbelegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malte plater i himling. Panelovn og utgang til balkong.

Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malte plater i himling. Panelovn. Profilert innredning utstyrt med opplegg for oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen.

Adkomst

Følg Ranheimsveien fra Leangen forbi Grilstad. Sving til høyre ca. 100 meter etter Ranheimshallen. Du vil da finne nr. 185 ca. 50 meter rett fram på din høyre hånd. Det vil bli skiltet i regi av Heimdal Eiendomsmegling ved fellesvisninger.

Byggemåte

Bygningen antas oppført med støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i betong og bindingsverk, og er kledd med stående tømmermannspanel. Taket er et saltak og er tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass.

Parkering

Det er parkeringsplasser på oppstillingsplass, utenfor boligen hvor man kan parkere gebyrfritt. Garasjeplass følger ikke med, men kan leies ,- dersom det er ledige plasser.

Oppvarming

Elektrisk.

Tomtebeskrivelse

Eiendommen er opparbeidet med fine grøntarealer, samt asfalterte adkomstveger og parkeringsplasser.

Vei/ vann/ kloakk

Offentlig. Det vil som regel være private stikkledninger, selv om eiendommen er tilknyttet offentlig anlegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 17.09.2002

Viktig informasjon

Hvitevarer medfølger ikke, med mindre annet tydelig fremkommer i salgsoppgaven. Det samme gjelder evt. vegghengt flatskjerm, musikkanlegg mm.

Borettslaget har god følgende lån:

Husbanken: Utbetalt 24.12.01 – Annuitet over 25 år – nedbetalt fra 01.04.07 – Rentevilkår er 2,084% fra 01.09.13

Kommunalbanken: Utbetalt 04.07.01 – Annuitet over 30 år – nedbetalt fra 01.07.01 – Rentevilkår er 3,250% fra 19.11.12

Veldrevet borettslag med god økonmi. For ytterligere info, se vedlagt regnskap.

BRL er ikke medlem av Sikringsfondet, og har ikke IN-ordning.