Solgt Rygge Seniortun – trinn 2. 8 lettstelte andelsleiligheter

Tilrettelegger
Eiendomsmegler MNEF
Kontaktperson
Tommy Skovly
Status
Ingen ledige leiligheter
Fasiliteter
,
Kommune
Ledighet
Nærområde
Tjenester
 

Beskrivelse

1 ledig.

Rygge Senior Bo har nå gleden av å presentere vårt neste prosjekt bestående av 8 lettstelte leiligheter over samme lest som nr. 1. Leilighetene er på 79,9 m2 BRA og her er det anledning til en valgmulighet i rominndelingen i stuedelen, for de som kommer inn i prosessen før byggingen starter. Det
skal bygges et toetasjes hus med 4 leiligheter i 2. etg med balkong, og 4 leiligheter i 1.etg. med uteplass på bakkeplan.
Leilighetene er oppvarmet med vannbåren varme fra eget anlegg. I tillegg til god isolasjon vil systemet gi en god og varm bolig med god oppvarmingsøkonomi. Det er en garasjeplass til hver leilighet i tillegg til gjesteplasser.
Leilighetene i 2. etg. vil få hver sin sportsbod i garasjen, mens leilighetene i 1.etg. får egen sportsbod utenfor leiligheten.
Rygge Senior Bo ble formelt stiftet 9. februar 2006, og initiativtagerne har helt fra 2002 arbeidet med tanken om å utvikle og bygge leiligheter for bygdas seniorer. Et godt samarbeid med eier av eiendommen

«Goengrinden» resulterte i planlegging på denne tomten. Etter en krevende reguleringsperiode var eiendommen klar for bygging av prosjektet Rygge Seniortun Boligsameie i 2010. Her er det 26 tilrettelagte leiligheter for
eldre. Prosjektet har store innvendige og utvendige fellesarealer. Rygge Senior Bo og Rygge Senior Bo Boligsameie 2.

Fremdrift

Forventet byggetid er ca 10 mnd fra igangsettelse som forventes høsten 2014.

Kjøkken

Kjøkken leveres med glatte hvitmalte dører. Benkeplate i laminat. 1 ½ kum med rille og nedfelt beslag. Det leveres ett-greps svingbart armatur med tilkobling/avstenging for oppvaskmaskin. Det er avsatt plass til kjøl/-fryseskap, oppvaskmaskin og komfyr. Ventilator over komfyr leveres. Husbrannslange monteres i kjøkkenbenk. Hvitevarer leveres ikke. Varmtvannsbereder er plassert i teknisk rom.

Garderobe/Bad

Det leveres baderominnredning, Foss Variant 1200, hvit med glatte skuffefronter, nedfelt servant med ett greps armatur i krom, speil og lysarmatur med stikk. Klosett, termostatstyrt dusjarmatur i krom med dusjgarnityr og opplegg for tilkobling av vaskemaskin. 90×90 dusjhjørne. Alle sanitærprodukter leveres i standard hvit utførelse. Vann og avløp til vaskemaskin.

Sov 1 sengs: Det leveres 1 meter garderobeskap med glatte hvite dører, type kombiskap, innebygde hyller og
garderobestang. Sov 2 sengs: Det leveres 1 stk 2 meter garderobeskap med glatte hvite dører, med innebygde hyller og garderobestang.

Elektrisk

Det leveres belysningsutstyr i tak på kjøkken, bad og bod samt lysarmatur i lys-list under overskap på kjøkken og lys i baderominnredning. Tak-lys kan dimmes. I sportsbod medtas lysarmatur i tak og dobbel stikkontakt ved dør/
lysbryter. Lys i garasje kobles til fotocelle og tidsbryter. Stikkontakter monteres etter nærmere avtale med installatør/leverandør. Alle installasjoner er fokusert på sikkerhet og er lette i bruk. Stikkontakter ved kjøkkenbenk leveres med tidsbryter. En (1) stikkontakt i stue og gang plasseres 90 cm opp på vegg. Ringeanlegg ved hoveddør. Det monteres utelys ved alle inngangsdører og belysning av felles trapperom, gangarealer etc. Langs veier og på parkeringsplass monteres parkbelysning styrt av fotocelle. Sikringsskap og svakstrømskap plasseres i gang. På bad leveres elektrisk varmekabel.

TV/Telefon

Bygget tilknyttes felles antenneanlegg for radio, TV og er klargjort for tilknytning til fiber når det kommer i området. Leilighetene leveres med telefonkontakt i gang og tomrørsanlegg til begge soverom, samt uttak for TV i stue og stort soverom.

Parkering

Bygningen har garasje for alle leilighetene, utvendig bod og gjesteplasser.

Fellesarealer

Tomten blir opparbeidet med parkeringsplasser for gjester, adkomstveien og parkmessig opparbeidelse for øvrig iht
situasjonsplanen.

Nærmiljø

Tomten ligger skjermet og sentralt plassert foran trinn 1 på Halmstad. Det er gangavstand til dagligvarebutikk,
bank, postkontor, apotek, kafeèr, jernbane og bussholdeplass. Rygge sivile lufthavn nås med bil på få minutter.
Det er fine turmuligheter i Ryggebygdens rike kulturlandskap rett utenfor stuedøren.