Solgt SAGENE – 2 roms toppleilighet med utsikt, balkong, heis og garasjemulighet

Tilrettelegger
Schala & Partnere
Kontaktperson
Cathrine Haavelsrud
Status
Solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Parkett, Heis, Rolig, Kabel-TV, Sentralt, Garasje/P-plass, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beskrivelse

Velkommen til enveiskjørte og rolige Gjøvikgata 4A!
Her får du en toppleilighet med godt gjennomtenkt planløsning med åpen stue- og kjøkkenløsning, spiseplass, stort soverom, balkong utsikt og god plass, bad og romslig entré.

– Gjennomgående med sydøstvendt balkong på 4,5 kvm.
– Mulighet for å gjøre om leiligheten til 3-roms (se alternativ plantegning)
– Innvendig bod og romslig lagringsloft med egen tilgang fra leiligheten, kjellerbod
– Heis og mulighet for leie av garasjeplass i kjeller
– IN-ordning (mulighet for nedjustering av andel felleskostnader til kr 2 372,-)
– Sikringsfond

Leiligheten gir et moderne inntrykk og er ny i 1996. God standard og er blitt oppgradert i de senere år med blant annet nymalte overflater i hele leiligheten i april 2016 og det er velholdt parkettgulv alle rom (unntatt baderom der det er fliser. Kjøkkenet er oppgradert med ny benkeplate og barløsning i tillegg til praktiske vegghyller. Sydøstvendt balkong med adkomst fra stuen, ny i 2015. Her kan du fint nyte den nydelige utsikten over Oslo by. Heisadkomst.

Helt suveren beliggenhet med under 2 minutters gange til buss og T-bane med hyppige avganger til Oslo sentrum. 37 og 54-bussen stopper rett nesten utenfor døren og kjører til sentrum hver dag hele døgnet. Alt av servicetilbud er innen rekkevidde.

Dette er en perfekt leilighet for urbane mennesker, enten man bor alene eller er et par! Her har du fordelen av å bo i en sentrumsnær og flott bygård med kort avstand til alt av servicetilbud, samtidig som du kun er noen få skritt unna grønne og rolige omgivelser.

Innhold

Leiligheten inneholder: entré/gang, stue, kjøkken, soverom samt bad. Mye ekstra oppbevaringsplass i eget loft og 2 romslige boder (innvendig og i kjeller). Borettslaget har også et stort antall garasjeplasser til utleie (mnd leie kr 590,-). Plass tildeles av styret etter venteliste.

Standard

Entré/gang:
Velkommen til Gjøvikgata 4A! Du velger selv om du tar trappene eller heisen opp til 6. etasje, og rett utenfor leilighetsdøren har du en praktisk svalgang med ettermiddagssol. Så fort du kommer inn i leiligheten er førsteinntrykket veldig bra – i entréen legger man umiddelbart merke til den gode planløsningen der bad, soverom, stue og kjøkken bindes sammen og hver kvadratmeter utnyttes godt. De nymalte overflatene og det gjennomgående lyset sørger for en god romfølelse og et luftig preg. Plass til sko og yttertøy i romslig skyvedørsgarderobe med fronter i frostet glass, i tilegg til romslig innvendig bod. Boden i leiligheten er romslig nok til oppbevaring av sykler, ski og annet som er i daglig bruk. Over leiligheten finnes et praktisk lagringsloft med adkomst via loftsluke og trappestige i entre. Loftet har gulv på halve arealet. Strøm og belysning er lagt inn. Dagens eier har benyttet loftet til oppbevaring av hobbyutstyr i tillegg til ekstra oppbevaringsplass for blant annet yttertøy og klær.

Stue:
Videre fra gangen kommer man inn til en lys åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det store vindusflater, med gode lysforhold og skikkelig fin utsikt mot byen. I stuen er det god plass til både sofagruppe og spisebord, og man forstår fort at det ikke er plassmangel for gjester. Med en smart planløsning byr stuen på alt man trenger. Naturlig plass til tv og lydanlegg (kabel-TV og fibernett fra Get er inkl.). Tak og vegger er nymalt i april 2016. Stuen er romslig og her kan man med enkle grep forandre på planløsningen for å få et ekstra soverom (se alternativ plantegning). Dobbeltdører åpner opp til en veldig koselig balkong – ny i 2015.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til ditt eget lille fristed, en luftig og herlig sydøstvendt balkong. Her er det plass til trivelig sittegruppe og eventuelt en grill om ønskelig. Her kan du nyte morgen- og formiddagssolen (frem til ca.15:30). Dette er en riktig så fin plass å være på varme vår- og sommerdager. Gaten utenfor er enveiskjørt og trafikkstille, og fra balkongen har du en nydelig utsikt over Oslo by og åsene ved Ekeberg.

Kjøkken:
I den andre enden av stuen finner du kjøkkenet i en naturlig adskilt kjøkkenkrok. Størrelsen på rommet byr på koselig frokostplass for to til tre personer i praktisk barløsning, i tillegg til at man får ekstra benkeplass. Rikelig med skap- og benkeplass i stilren kjøkkeninnredning med hvite fronter fra Sigdal og benkeplate i heltre eik. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som integrert ovn og keramisk kokeplatetopp, frittstående oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap m/fryser (frittstående hvitevarer medfølger i utgangspunkt ikke, men kan avtales direkte med selger). Avtrekksvifte fra Villavent.

Soverom:
Soverommet er lyst og luftig og det er god plass til stor dobbeltseng og nattbord. Rikelig med oppbevaringsplass i romslig garderobeskap med fronter i frostet glass. Soverommet vender ut mot stille fellesarealer, med praktisk svalgang rett utenfor.

Baderom:
Pent flislagt baderom, nytt i 1996 i forbindelse med at leiligheten og bygården ble oppført. Utstyrt med dusjhjørne med dusjdører i herdet glass, servantskap, stort veggskap med speilfronter og belysning samt toalett. Varmekabler og avtrekksvifte. Plass og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel (vaskemaskin medfølger i utgangspunkt ikke, men kan avtales direkte med selger).

Beliggenhet

Beliggende i attraktivt og ryddig borettslag midt på hyggelige Sagene. Gaten utenfor er trafikkstille og rolig, samtidig som du har alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Idylliske Myraløkka, Bjølsenparken, Voldsløkka og Hjemmets kolonihager kun noen få minutter fra leiligheten.

Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Kafé Gram, Bjølsen Bakeri, Sagene Lunsjbar, Mat&Mer, Bamboo (Asiatisk), Helt rått og Bjølsen Sushi (Sushi/Asiatisk), Kokosbollefabrikken m.m. Rema1000, ICA, Meny og andre matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Sagene er et område som fortsatt er i positiv utvikling og vekst med flere nye kafeer, nisjebutikker og spisesteder. Det er også kort vei til nye Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Veien videre opp til nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihager med koselige Portveien 2. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret.

Torshov og Sandaker er kun noen få minutter unna og ca 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka og Nydalen.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20, 34, 37 og 54. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov. T-bane linje 4 og 6 i Nydalen. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.