Solgt SANDVIKA – Gjennomgående og pen 2(3)- roms seniorbolig (55+) med balkong, heis & peis

Tilrettelegger
Eie Eiendomsmegling
Kontaktperson
Jørgen Ek
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester

SANDVIKA – Gjennomgående og pen 2(3)- roms seniorbolig (55+) med balkong, heis & peis

Sentralt beliggende i attraktive Atriumgården/Vennersborg i Sandvika, mellom Kommunegården og Sandvika Storsenter. Det er direkte utgang fra Vennersborg til Claude Monets Alle hvor det er store oppvarmede fortauer og lett adkomst til alt hva Sandvika kan by på av forretninger og servicetilbud, kino, kulturhus, bibliotek samt hyggelige cafeer og spisesteder. Få minutters gange til Sandvika stasjon med buss, tog og flytog. Flotte turområder langs Sandvikselven og på naturskjønne Kalvøya. Kalvøya og Kadettangen kan også by på fine muligheter for bading og båtliv sommerstid.

Innhold

Romslig leilighet med god planløsning som inneholder:
Entré, gang, kjøkken, soverom, bad/vaskerom, bod, tv-stue og stue med utgang balkong.

Boder

Bolig med god lagringsplass. Innvendig bod(er) på 6 m2, samt en bod i 2. etg. (2 etasjer ned) på 4 m2.

Standard

Claude Monets Allé 21 er en innholdsrik leilighet med praktisk planløsning i flotte omgivelser. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt og har pene overflater. Leiligheten er gjennomgående med balkong og godt med vinduer på begge sider, noe som gjør at du får godt med lys i hele leiligheten. Leiligheten har i dag 1 soverom, men med gode muligheter for å bygge om til 2 soverom. Se alternativ plantegning for illustrasjon.

Entré:
Lys og pen entré med skyvedørsgarderobe. Rommet er holdt i lyse nøytrale farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Stue:
Leiligheten har en lys og trivelig stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet har store vindusflater som gir godt med lys, samt peis og utgang til hyggelig balkong. Videre inneover i stuen finner du en hyggelig TV-stue med inngang til en romslig bod.

Soverom:
Leiligheten har ett lyst og romslig soverom med mye skapplass og god plass til dobbeltseng.

– Overflater på innvendige vegger i stue, tv-stue og gang er malt i 2015.
– Overflater på innvendige himlinger på kjøkken, stue, tv-stue og gang er malt i 2015.

Kjøkken

Lyst og romslig kjøkken med store vindusflater og god plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter i eik og inneholder: lys under overskap, laminat benkeplate med nedfelt dobbel kum i stål, fliser over kjøkkenbenk, ventilator med utkast igjennom felles luftekanal, integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Bad

Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin som inneholder: gulvstående klosett, servantinnredning med underskap, overskap og høyskap, dusjhjørne med vendbare dører i glass, veggmontert armatur og dusjstang.

* Varmtvann er inkludert i fellesutgiftene.