Solgt SANDVIKA: Pen, meget sentral 3-roms hjørneleilighet

Tilrettelegger
Krogsveen Sandvika
Kontaktperson
Terese Nerland
Status
Ledig
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , , , ,
Tjenester
, , , , ,

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende i attraktive Atriumgården/Vennersborg i Sandvika, mellom Kommunegården og Sandvika Storsenter.

Det er direkte utgang fra Vennersborg til Claude Monets Allè hvor det er store oppvarmede fortauer og lett adkomst til alt hva Sandvika kan by på av forretninger og servicetilbud, kino, kulturhus, bibliotek samt hyggelige caféer og spisesteder.
Få minutters gange til Sandvika stasjon hvor man finner buss, tog og flytog. Flotte turområder langs Sandvikselven og på naturskjønne Kalvøya. Kalvøya og Kadettangen kan også by på fine muligheter for bading og båtliv sommerstid.

Sameiet Vennersborg Sandvika Vest består av seniorboliger forbeholdt beboere over 55 år.
Bygget er et kombinert nærings- og boligbygg med næringslokaler i 1. og 2. etasje, og eierleiligheter og leiligheter med omsorgstjenester i de øvrige etasjene. Bygget har heis og garasjeanlegg samt privat fellesterrasse og hage med hyggelige sittegrupper.

Bygget har hovedinngang fra Claude Monets Allé til leilighetsdelen og servicesenteret med kafeteria, diverse helsetilbud, fotpleie, frisør etc.

Arealer og innholdsbeskrivelse:

Totalt bruttoareal: 85 kvm
Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm

Primærrom 71 kvm: vindfang, gang, bad/wc, 2 soverom, stue, kjøkken

Sekundærrom 5 kvm: bod

I tillegg disponerer boligen 1 bod i 2.etasje.

Standard:

Leiligheten fremstår lys og pen, og har en praktisk og arealeffektiv planløsning. Sekjsonen ligger i hjørne/ende på bygget og vender mot vest/nordvest med sen ettermiddags- og kveldssol.

Gulv: Fliser med gulvvarme på bad/wc. Vinylbelegg i bod. Forøvrig parkettgulv.

Vegger: Malte flater i lyse farger. Fliser på bad/wc.

Himlinger: Malte flater.

Kjøkken: Hvit innredning med flate fronter og kantlister i tre. Laminat benkeplate med hvite fliser over benker. Kjøkkenet er praktisk innredet med god skap- og benkeplass, og det er plass til spisebord under vindu.

Bad/wc: Gulv har lysgrå fliser med gulvvarme og vegger har hvite fliser. Dusjnisje med glassdør, ny i 2016. Servant med underskap samt speil med lys over servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er fra 1998.

Stue: Lys og åpen stue med fransk balkong og utsyn mot Sandvika Storsenter og Kjørbokollen. Stuen er i delvis åpen løsning mot kjøkken og har pipeløp med mulighet for å sette inn peisovn.

Soverom: Leiligheten har to gode soverom, begge med garderobeskap. Hovedsoverom har dirkete adkomst til bad/wc.

Skyvedørsgarderobe i vindfang.

Markiser på stuevinduer.

Sikringskap med automatsikringer.

Sentralavrekk fra kjøkken og våtrom.