Solgt SKODJE

Tilrettelegger
Møre Eiendomsmegling
Kontaktperson
Odd Arild Sæther
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 
Fasiliteter
balkong/terrasse,parkett,heis,rolig område,sentralt,turterreng

 

Adkomst
Se kart. Det vil bli skiltet av Møre Eiendomsmegling ved felles visning.

 

Inneholder
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, wc, entré og bod. Utebod på ca 5 m²,

 

Standard
Leiligheten er beliggende i 2. etasje og inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad,
toalettrom, entrè og bod.Kjøkkeninnredning i laminat utførelse med folierte fronter og stålhåndtak. Laminat benkeplate.
Ventilator over komfyr og integrert oppvaskmaskin. 2 skapdører med glassfronter.Bad med vinylbelegg og varmekabler på gulv og malt strie på vegger. Badet inneholder åpen dusjløsning med dusjvegger, veggmontert toalett, hel servantplate med underskap, speil og lys på vegg og opplegg for vaskemaskin.Toalettrom med vinylbelegg på gulv og malt tapet på vegger. Veggmontert toalett, servant, vvbereder, fordelerskap for vann på dette rommet.Det er parkett på stue, kjøkken og gang og ellers belegg. Malte/tapetserte vegger og malte
himlingsflater.

 

Parkering
Parkering på borettslagets eiendom.

 

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.

 

Bebyggelse
Flermannsbolig på 2 etasjer pluss kryploft. Boligen er oppført i trekonstruksjoner som er kledd med bordkledning og fasadeplater utvendig. Takkonstruksjon av takstoler tekket med papp, vinduer av treverk med 2-lags energiglass. Balkong mot sør på ca 6 m².

 

Beliggenhet
3-roms borettslagleilighet i Skodje Seniorboliger. Denne leiligheten ligger i 2.etg.
Eiendommen ligger i Ådalsvegen sentralt på Skodje og ligger i et etablert område med eneboliger og flermannsboliger i nærmiljøet. Boligene ligger fint til i terrenget med god tilkomst. Meget sentral beliggenhet og du har gangavstand til alle fasiliteter som butikk, post og bank.

 

Tomten
Eiet tomt på ca 5356 m² som er felles for borettslaget.Tomten er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og biloppstillingsplasser, plenarealer og fellesarealer med diverse beplanting.

 

Husleie inkluderer
Felleskostnadene er kr 4948,- og inkluderer renter fellesgjeld, vedlikehold, byggforsikring, kommunale avgifter, snøbrøyting, strøm i fellesareal og div. honorar.
Første avdrag på fellesgjelden forfaller til betaling 30.09.2014 og vil utgjøre ca kr 2.310 pr. mnd for denne boligen med dagens lånebetingelser.

 

Omkostninger
I tillegg til kjøpesummen betaler kjøperen for overføring av andel kr 430,-, pantenoteringsgebyr kr 430,- og attestgebyr kr 199,-.

 

Fullstendig informasjon om boligen
Møre Eiendomsmegling oppfordrer alle interessenter til å innhente fullstendig prospekt for å få all tilgjengelig informasjon om boligen.
Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne boligen er den rette for deg.
Vi gjør oppmerksom på at nettannonsen ikke nødvendigvis inneholder all praktisk og juridisk informasjon.