Solgt SOGN TERRASSE

Tilrettelegger
Nordvik&Partners
Kontaktperson
Christer Barman Gabrielsen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
,

Nordvik & Partners v/Christer Barman Gabrielsen har gleden av å presentere en flott 3-roms selveier leilighet i attraktive Sogn terrasse. Boligen ligger høyt og solrikt til i bygningens 6. etasje, og har heisadkomst til alle plan. Det medfølger garasjeplass i lukket garasjeanlegg med heisadkomst til leiligheten. Leiligheten er lys og meget lekker og ligger svært fint til med stor terrasse på cirka 14,5 kvm. mot skogen med gode solforhold og er uten gjenboere.
Klaus Torgårds vei 6 ligger i nederste rekke, har ingen blokk i front og har flott utsikt over skogen, mot Ullevål Hageby samt litt sjøutsikt. I kjelleren er det et felles lukket garasjeanlegg. Det er heisadkomst til alle plan.

Det er en gjennomgående og god planløsning i leiligheten, samt store vindusflater som slipper mye lys inn og skaper en hyggelig atmosfære. Stuen er vendt slik at man har utsikt mot syd/vest og har meget gode lysforhold. I tillegg har boligen en stor sydvestvendt terrasse på ca 14,5 kvm med utgang fra stuen, og en nordøstvendt balkong på ca. 4,5 kvm. I kjelleren er det et felles lukket garasjeanlegg, hvor det medfølger en garasjeplass og en tørr og fin bod. Det er også en bod på den store terrassen.

Boligen ble oppført i 2004 og holder således en lys og moderne standard og har opplegg for gass.
Godt med skapplass. Lekkert og moderne kjøkken med mekanisk avtrekk. 2 delikate baderom hvor ett med badekar. Det er parkett på alle gulv, badene er flislagt med delikate fliser. Innvendige vegger med malte flater, fliser på badene, tak med sparklet og malt betong/mur.

Det er 2 store soverom, hvorav det ene har utgang til «frokostbalkong». Direkte adkomst til stort bad og god garderobe. Det andre soverommet er romslig og har innvendig bod/garderobe.

Diverse:

– Ca. 14,5 kvm. solrik terrasse med utgang fra stue, utebod på ca 2,5 kvm her.

– Praktisk bod/garderobe i gjesterom.

– Ca. 4,5 kvm. balkong med utgang fra soverom

– Romslig kjellerbod

– Varmtvannsbereder på 120 liter fra byggeår plassert i kjøkkenbenk.

– Mekanisk avtrekk/luftbehandling

– El-skap med automatsikringer i felles oppgang

– Dørcalling, kabel TV og internett

– Personheis i bygget