Solgt Solrik rekkehusleilighet på ende med flott utsikt!

Tilrettelegger
Garanti Eiendomsmegling
Kontaktperson
Bjørn-Tore Fauske
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Solrik rekkehusleilighet på ende med flott utsikt! Trappefri adkomst. Seniorbolig (+50). Nær Vestkanten.

Sentral og attraktiv beliggenhet i et etablert boligområde i Kjøkkelvik. Fra stue er det utgang til vestvendt og meget solrik terrasse på 8,5kvm – her er det flott utsikt over nærområdet, Olsvik, Fæsteråsen, omkringliggende fjell og mot byfjorden. Ved inngangspartiet er det fin uteplass med belegningsstein og terrassebord på 16kvm – perfekt sted for å nyte morgenkaffen. Flere dagligvarebutikker i gangavstand, Rema 1000 som den nærmeste, samt frisør og legesenter og kort vei til Vestkanten senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud. Fine turmuligheter med blant annet Lyderhornsfjellet og Storavatnet i området. Mange idrettsanlegg/fritidstilbud som Vannkanten, Iskanten, Kjøkkelvik idrettsanlegg som ligger rett nedi veien, Vadmyra idrettsanlegg, Olsvikhallen med mer i området Bergen Vest, samt skoler som Sandgotna Skole, Kjøkkelvik Skole, Olsvik Skole, Loddefjord Skole, Vadmyra Skole og Godvik Skole. Gode bussforbindelser med kort avstand/reisetid til Vestkanten eller videre mot Bergen sentrum. Ca 10-15 minutters kjøring til sentrum, Straume og Kokstad.

Standard

BAD:
Keramiske fliser på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Inneholder: Servant med møblement/speil og belysning, toalett og dusjgarnityr. Avtrekksventil i himling. Varmekabler.

VASKEROM:
Våtromsbelegg på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Inneholder: Utslagsvask, opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder og rør i rør sentral. Avtrekksventil i himling på bad.

VVS-installasjoner:
– Vannforsyningsrør av pex rør (rør i rør system).
– Varmtvannsbereder på vaskerom. Volum: 115 liter. Prod.år: 1993.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter. Laminat benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Belegg på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling.

INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulv: Parkett og belegg.
Vegger: Malt platekledning.
Himling: Takplater.

OPPGRADERINGER:
– Diverse malingsarbeid ble utført i 2015.

ANNET:
– Automatsikringer.
– Garderobeskap på soverom (2 stk).
– Mekanisk ventilasjonsanlegg med avtrekk fra bad og kjøkken.
– Seniorleilighet for personer over 50 år.

Bebyggelse

Sameiene Solplassen består av til sammen 71 boliger. Området er hovedsakelig bebygd med tilsvarende småhusbebyggelse.

Parkering

Pakering på fellesområde eller langs vei.