Solgt Tårnåsen Kornmoenga – Seniorleilighet – Balkong – Heis – 2 garasjeplasser

Tilrettelegger
DNB Eiendomsmegling
Kontaktperson
Bjørn Vidar Lazar Braathen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester
 
Tårnåsen Kornmoenga – Seniorleilighet – Balkong – Heis – 2 garasjeplasser
Seniorbolig på attraktive Tårnåsen. Kort vei til Tårnåsen Senter, med matbutikk, frisør, lege, apotek, og andre butikker.Kort vei til buss (ligger rett utenfor blokken). Marka, med turmuligheter, sommer som vinter.Enkel adkomst til resten av Follo, Østfold og Oslo via E6 eller E 18. Det er også kort vei til Oslo, via ekspressbuss.
Bygning, generelt
Leiligheten ble ferdigstilt i 2012 og har gjenstående reklamasjonsrett. Boligen gir et godt total inntrykk med lite bruksslitasje. Normal slitasje, elde og mindre overflate avvik er en tilstand i seg selv, men beskrives ikke. Det gjøres oppmerksom på at rapporten er en ren verditakst og må ikke forveksles med en tilstandsrapport, som beskriver byggverkets tekniske tilstand. Dette kan medføre at det kan være skader/mangler ved eiendommen som ikke fremkommer i taksten. Enkelte merknader kan dog gjøres under beskrivelsen. Ved kjøp av brukt bolig må man alltid hensynta de forskjellige bygningsdelenes levetid angitt i NBI byggdetaljer. Takstmann har under fradrag på teknisk verdi synliggjort dette samt korrigert for eventuelle påkostninger utført på boligen. Det er viktig for kjøper å merke seg dette, da man alltid må forvente at en brukt bolig vil kunne trenge vedlikehold/oppgradering. Bygningens el.anlegg og røranlegg er ikke kontrollert av takstmann da dette ligger utenfor takstmannens kompetanseområde/kontrollansvar. I verdiberegning er det dog tatt hensyn til det generelle helhetsinntrykket av installasjonene slik de framkommer på besiktigelsedagen.

Oppvarming basert på vannbårne radiatorer via sentralfyr samt elektrisk gulvvarme i baderom.

Overflater, generelt
Innvendige overflater på oppholds-og soverom bestående hovedsakelig av følgende: Gulv: Parkett. Vegg: Malte veggflater holdt i lyse farger. Himling: Malte himlinger som er stedvis innvendig nedforet. Innfelt belysning på baderom.

Trapper og ramper
Heisadkomst fra entre/garasje til leiligheten.

Balkonger, terrasser ol.
Sørvendt og overbygd terrasse på 13 kvm med levegg mot naboseksjoner. Utebod på 2 kvm, lys og utestikk.

Kjøkkeninnredning
Tidsriktig kjøkkeninnredning med profilerte hvite fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Fliser og belysning under overskap og ventilator over komfyr. Integrert platetopp og komfyr.