Solgt Tempe – Romslig og meget attraktiv 2-roms – Heis – innglasset veranda med flott utsikt mot Nidelva. Fjernvarme.

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
Jørgen Braun
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
,

Innhold

Pen og lys 2-roms senior/omsorgsleilighet i 4. etasje med fjernvarme. Det er heis i bygget. Leiligheten har egen innglasset balkong som vender ut mot Nidelva. Praktisk leilighet med stor stue/ kjøkken i åpen løsning. Romslig soverom, samt romslig bad med dusj og opplegg for vaskemaskin. Innvendig bod i leilighet, samt en bod i kjeller. Felles møblert stue med egen balkong for muligheten til sosialt samvær med de øvrige beboerne. Det er krav til at kjøper må være fylt 55 år evt. ha pleie-/ omsorgsbehov for å kunne bo i borettslaget Tempe Seniorboliger. Par kan bebo leiligheten. Velkommen til visning!

Standard

4. etasje

Gang: Belegg på gulv, malte plater på vegg og malt betong i himling. Sikringsskap.

Stue: Belegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malt betong i himling. Radiator og utgang til innglasset balkong.

Innglasset balkong: Vegg til vegg teppe på gulv, panelplater på vegg og malt betong i himling.

Kjøkken
: Belegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malt betong i himling. Innredning med fronter i hvit glatt utførelse, benkeplate i laminat og flis på vegg over benkeplate. Utstyrt med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin.

Soverom: Belegg på gulv, malt tapet og malte plater på vegg, og malt betong i himling. Radiator og garderobeskap.

Bad: Belegg på gulv, tapet på vegg og malt betong i himling. Gulvvarme (fjernvarme). Servantskap med hvite profilerte fronter, klosett, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

Bod: Belegg på gulv, malt glassfiberstrie og malte plater på vegg, og malt betong i himling. Garderobeskap.

Oppvarming

Fjærnvarme/vannbåren varme.

Beliggenhet

Sentrumsnær beliggenhet på Tempe med god offentlig kommunikasjon. Kort avstand til pene grøntarealer, idrettsanlegget ved Tempe og Nidelven. Butikker og handlesenter i nærheten.

Adkomst

Kjør sydover gjennom Elgeseter gate ut av Trondheim sentrum. Ta til høyre ved Ica bygget og Shell stasjonen, og til høyre ved K.Lund mot Tempebanen som da er Bostadveien. Nr. 3 ligger da på høyre side av veien. Det vil bli godt skiltet med visningsskilt fra DNB Eiendom ved annonserte fellesvisninger.

Tomten

Tomten er eid av borettslaget.
Pent opparbeidet hage med plen og prydbusker.

Parkering

Felles biloppstillingsplasser på borettslagets tomt.

Diverse

Selger har godkjent alle opplysninger i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom AmTrust International Underwriters, og at eventuelle reklamasjoner etter Avhendingsloven rettes direkte til Norwegian Claim Link AS. Postboks 324, 1366 Lysaker, Tlf: 67835130. Se www.norwegianbroker.no for mer informasjon.

Spesielt ang. løsøre og tilbehør:
Kun integrerte hvitevarer medfølger. Eventuelt andre apparater etter avtale.

Areal er oppmålt av Takst-Forum Trøndelag AS.

Det gjøres oppmerksom på at hverken megler eller selger har kontrollmålt arealene.

Arealmålingene måles etter bransjestandarden »Takstbransjens retningslinjer ved arealmåling av boliger». Retningslinjene har NS 3940: 2012 som utgangspunkt, men inneholder presiseringer for arealbegreper og definisjoner i forbindelse med arealmåling ved omsetning og/eller verdisetting av boenheter. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P- ROM) og sekundære rom (S- ROM), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

Kjøper aksepterer at DNB Eiendom kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring.