Solgt Tjuvholmen – 2 rom, heis, balkong, peis og garasje

Tilrettelegger
PRIVAT Megleren
Kontaktperson
Fredrik Dyve
Status
Solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
,

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Parkett, Heis, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Vaktmester-/vektertjeneste, Livsløpsstandard

Beliggenhet

Leiligheten har en unik beliggenhet på Tjuvholmen. Tjuvholmen ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset og er en oase ved sjøen, med flotte uteområder og et stort utvalg av ulike serveringssteder. Med nærhet til natur- og kulturtilbud har leiligheten den ideelle beliggenheten for deg som vil bo ved sjøen, men likevel midt i byen.

Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. En utendørs skulptursamling, populære strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene her. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Alex Sushi i området, bare for å nevne noe.

Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med deilige strender og gode tur- og rekreasjonsområder. Går du promenaden langs vannet kan du stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende og attraktive gater. Rundt Vika finner du Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria.

– Moderne 2-roms i eksklusivt område.
– Det er heisadkomst til leilighetsplan.
– Parkering i felles garasjeanlegg.kan kjøpes separat for kr 500.000,-
– Vestvendt balkong med sjøutsikt.
– Entré med dørcalling og garderobe.
– Lys stue med plass til spisebord.
– Kjøkkenløsning med hvitevarer.
– Flislagt, delikat bad med downlights.
– Opplegg for vaskemaskin på badet.
– Boligen har et lyst og pent soverom.
– Skap i gang mellom soverom og bad.
– Ekstra lagringsplass i privat kjellerbod.
– Sikringsskapet har jordfeilautomater.
– Varmtvann, fyring og kabel-tv inkludert.

Standard

Velkommen til visning!
Tjuvholmen Allé 21 er en lys og moderne eierleilighet fra 2012, med smart planløsning og meget god standard. Boligen fremstår med attraktive detaljer som blant annet enstavs eikeparkett og store garderobeskap med fronter i hvit høyglans. Videre er det heisadkomst opp til leilighetsplan fra garasjekjelleren, hvor det er mulig at én parkeringsplass medfølger for kr 500.000,-. For øvrig er fyring, varmtvann og kabel-tv/internett inkludert i fellesutgiftene.

Innvendig har boligen en innbydende entré med garderobeskap, en tiltalende stue med plass til spisebord og en åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer. Badet er delikat med downlights, mosaikkfliser i dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. For øvrig har leiligheten et lyst soverom med adkomst fra både stue og gang. Gangen har flere garderobeskap og benyttes som garderoberom, og herfra er det dør videre inn til badet. En privat kjellerbod gir ekstra lagringsplass.

Entré
Boligen har heisadkomst til leilighetsplan. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er innbydende innredet med bl.a. enstavs eikeparkett, dørcallinganlegg og garderobeskap med fronter i hvit høyglans. Fra entreen er det adkomst til stue/kjøkken og bad.

Stue og kjøkken
Leiligheten har en hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning. Rommet har enstavs eikeparkett på gulv og lysmalte vegger, samt plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Fra stuen er det adkomst til koselig balkong via store foldedører i isolerglass, noe som gir rommet rikelig med lys.

Kjøkkenet er moderne og stilrent, samt praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Den takoppforede innredningen har hvite høyglansfronter, benkebelysning og kompositt benkeplate med underlimt oppvaskkum. Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer som består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et delikat bad med downlights, og har en elegant dusjnisje med brune mosaikkfliser som er skjermet av to fronter i herdet glass. Rommet har beige fliser på gulv med gulvvarme, og beige fliser på vegg. Videre er badet utstyrt med veggmontert toalett, avtrekksventil i himling og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et pent og lyst soverom med stort vindu ut mot balkongen. Fra rommet er det adkomst til gang hvor det er romslige garderobeskap med fronter i hvit høyglans. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeskap i samme utførelse i entré, samt privat bod i kjeller på ca. 5 kvm.