Solgt Trondheim sentrum – Lys og trivelig 3-roms seniorleilighet med svært populær og hyggelig beliggenhet på Hospitalsløkkan.

Tilrettelegger
EiendomsMegler 1
Kontaktperson
Elisabet Aass, 99576111
Status
SOLGT
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , ,
Tjenester

EiendomsMegler 1 v/ Elisabet Aass har gleden av å presentere en lys og trivelig 3-roms seniorleilighet med svært populær og hyggelig beliggenhet på Hospitalsløkkan.

Leiligheten har livsløpsstandard, og er forbeholdt personer som har fylt 60 år og/eller har behov for tilrettelagt bolig eller omsorgsbehov. Heis i bygget. Leiligheten ligger i 1.etasje med utsikt mot Skansen. Kort avstand til offentlig transport, samt. nærheten til friluft- og rekreasjonsområder og Trondheim sentrum.

Leiligheten framstår som lys og luftig og har en god planløsning i 1. etg med bla. romslig og innbydende hall, stort bad, 2 romslige soverom, stor stue og et koselig kjøkken med utsikt mot Skansen.

Beliggenhet

Sentral beligghenhet på Hospitalsløkkan med nærhet til alle servicetilbud i sentrum. Hyggelig nærområde med parker, store grøntarealer og tursti langs Nidelven. Enkel adkomst til godt kollektivtilbud.

Dagsenteret ved det nærliggende sykehjemmet gir daglig tilbud om cafe og matservering samt tilbud om å delta i en rekke aktiviteter knyttet til Hospitalet.

Innhold

Primærrom:
Entré, bad/toalett/vaskerom, gang, 2 soverom, spisestue, stue og kjøkken.
Sekundærrom:
Bod.

Bod i kjeller. Ikke arealmålt.