Ny eksklusiv medlemsfordel – Escape Travel

Medlemmer av fordelsprogrammet 55pluss kan nå reise på utvalgte turer med Escape Travel til rabatterte priser. Den første turen som tilbys medlemmene er en fantastisk 14 dagers vin og safari reise til Sør-Afrika i januar 2018.

Escape Travel ønsker gjennom samarbeidet å tilby lesere av magasinet og medlemmer av fordelsprogrammet gode reiseskildringer, innholdsrike reiser og inspirasjonsforedrag om ulike destinasjoner. Escape har mange års erfaring fra turproduksjon verden rundt, og har produsenter som kan sitt håndverk til fingerspissene. Mer detaljert informasjon om turer og arrangementer vil komme i magasinet, på nettsider og i nyhetsbrev.

Du kan lese mer om samarbeidet mellom Escape og 55pluss i denne flyeren

På http://escape.no/leserturer/55pluss/ lese om turene og bestille dem.

HUSK AT MEDLEMMER AV FORDELSPROGRAMMET 55pluss FÅR DET FLOTTE 55pluss MAGASINET GRATIS TILSENDT INKLUDERT I MEDLEMSKAPET.

Du kan lese mer om medlemskap i 55pluss og bestille det her

Medlemstur til Sør-Afrika i januar 2018

Den første turen som tilbys medlemmene i 55pluss er en 14 dagers vin og safari reise i Sør-Afrika med vinekspert Geir Salvesen. Avreise er 8. januar 2018 og medlemmer av fordelsprogrammet 55pluss får kr 2 000 i medlemsfordel. Reiser 4 personer i samme husstand sammen blir fordelen hele 8 000 kroner.

I løpet av turen vil du få innpass på noen av regionens mest spennende vingårder, og det rett i forkant av vinhøstingen! Normalt vil det være uhørt å ta imot besøkende i den travleste tiden på året, men Geir Salvesen trekker i tråder på vegne av gruppen og vil lose oss gjennom regionens vintradisjoner og kulinariske opplevelser. Han kjenner området som sin egen bukselomme.

Table Mountain i Sør-Afrika
Foto: Escape Travel

«The Winelands» byr på førsteklasses vin og kvalitetskalorier i naturskjønne omgivelser. Bli med og la deg forføre av landet, menneskene, naturen og de edle sør-afrikanske dråpene! Vi oppholder oss mye i Franschhoek i Kapp-provinsen som er Afrikas gastronomiske sentrum. Reisen rundes av i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Opplev Kapp det gode håp og kulturen i townshipene, eller slapp av på stranden, det blir opp til deg. Så topper vi turen med fantastiske safariopplevelser de siste dagene. Dette er en tur utenom det vanlige, og en enestående mulighet til å utforske vin, natur og dyreliv i Sør-Afrika på en og samme tur! Det blir definitivt en reise du aldri vil glemme…!

Les mer om denne fantastiske turen og bestill reisen her

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar