Vin og safari i Sør-Afrika

I samarbeid med Escape Travel inviterer 55pluss til 14 dagers vin- og safari reise med vinekspert Geir Salvesen til Sør-Afrika i januar 2018. Medlemmer i 55pluss får kr 2.000 i rabatt på denne reisen.

I løpet av turen vil du få innpass på noen av regionens mest spennende vingårder, og det rett i forkant av vinhøstingen! Normalt vil det være uhørt å ta imot besøkende i den travleste tiden på året, men Geir Salvesen trekker i tråder på vegne av gruppen og vil lose oss gjennom regionens vintradisjoner og kulinariske opplevelser. Han kjenner området som sin egen bukselomme. «The Winelands» byr på førsteklasses vin og kvalitetskalorier i naturskjønne omgivelser. Bli med og la deg forføre av landet, menneskene, naturen og de edle sør-afrikanske dråpene! Vi oppholder oss mye i Franschhoek i Kapp-provinsen som er Afrikas gastronomiske sentrum. Reisen rundes av i Cape Town, en av verdens vakreste byer. Opplev Kapp det gode håp og kulturen i townshipene, eller slapp av på stranden, det blir opp til deg. Så topper vi turen med fantastiske safariopplevelser de siste dagene. Dette er en tur utenom det vanlige, og en enestående mulighet til å utforske vin, natur og dyreliv i Sør-Afrika på en og samme tur! Det blir definitivt en reise du aldri vil glemme…!

Medlemmer i 55pluss får kr 2.000 i rabatt per person på denne reisen, maksimalt kr 8.000 for en familie. Her kan du bli medlem i 55pluss.

Her kan du lese mer om og melde deg på denne flotte turen.

Table Mountain i Sør_Afrika
Foto: Escape Travel

Author: Bjørn Horten

Bjørn er daglig leder i Portalene AS og har ansvaret for utvikling av nettstedet BPA-Portalen.Han har de siste årene arbeidet mye med helse- og omsorgsinnovasjon. En av de største utfordringene for bedre tjenester i sektoren er mangel på kunnskap om tilgjengelige løsninger. Han har derfor sett et stort behov for et nettsted som samler informasjon som er nyttig for mennesker BPA brukere.Bjørn har økonomi- og lederutdanning. Han kommer fra daglig leder stilling i innovasjonsselskapet Borg Innovasjon, og har tidligere hatt lederstillinger i energiselskaper og innenfor bankvirksomhet.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar