Fant drømmeleiligheten på beste Frogner

Da pensjonistparet Sissel Ledang og Finn Hall-Torgersen ønsket seg tilbake til sine røtter i hovedstaden hadde de hverken kunnskap og anledning til å starte boligjakten.

Med bistand fra Boligkjøpsmegling kjøpte de et oppussingsobjekt som ble gjort i stand mai 2015.

Etter 30 år i Kristiansand ville Sissel og Finn ville flytte tilbake til Oslo. Til både barn og barnebarn. Men det modne ekteparet hadde en stor utfordring. Det var vanskelig å holde i et boligprosjekt når de bodde mange mil unna. Leilighetene på markedet i hovedstaden gikk fort unna, og med adresse på Sørlandet var det vanskelig å få med seg visninger mange mil unna. De manglet også lokalkunnskap. Særlig på grunn av at det var tre tiår siden de selv bodde i Oslo.

– Vi tenkte: Hvordan skal vi greie å finne bolig i Oslo. De går jo unna som hakka møkk. Vi må jo være der! Med hjelp av Trude og Boligkjøpsmegling fant vi denne leiligheten på Frogner, og hun dro til leiligheten for å se. Den hadde et stort oppussingsbehov, men veldig potensiale, forteller Sissel.

– Trude var en kjempe ressurs, særlig i forhold til eiendomsmegleren og budgivning. Tilslutt fikk vi forhandlet frem leiligheten til en god pris vi kunne leve med, sier hun.

Vi har skrevet om dem tidligere  her på Seniorportalen, like etter at de hadde kjøpt leiligheten.  Nå har vi vært og besøkt dem og sett hvor flott de har fått det etter oppussingen.  Dersom du har facebook kan du se “hjemme hos” videoen via denne lenken:https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.1488404891403566&type=2

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar