Hold orden på tilbehøret

Organiser kabler, ladere, minnekort og annet tilbehør ved hjelp av Lowepro GearUp. Smarte vesker utformet for all slags tilbehør.


De fleste av oss har sikkert opplevd hvordan de mange kablene har viklet seg sammen til et kaos i kofferten, en ganske kjedelig oppdagelse når du har det travelt med å pakke ut og skal dra på utflukt. Legg til minnekort, USB-minne, penner, hodetelefoner og batterier, så har man et logistikkproblem verdig en havnedirektør.

Lowepro GearUp-serien passer like bra til ferie- eller jobbreisen som i hverdagslivet. En egenskap for de ulike modellene er at de er designet for å gjøre alt innhold synlig og lett tilgjengelig, blant annet ved hjelp av gjen-nomsiktige lommer og elastiske bånd.

I de tre GearUp Pouch-veskene Mini, Medium og Large finnes dessuten et flyttbart panel spesialdesignet for å organisere ledninger.

Tynnest i serien er det foldbare etuiet GearUp Wrap som er enkel å pakke med i hånd-bagasjen eller ryggsekken. Broren, GearUp Switch Wrap DLX er tilpasset for spillkonsollen Nintendo Switch, samt opptil 8 spillkort. Den største vesken er GearUp Camera Box Medium, designet for å romme et lite speilløst systemka-mera inklusive ekstraobjektiv og annet tilbehør. Flyttbare polstrede vegger gjør det mulig å til-passe innredningen til akkurat ditt utstyr. Kan bæres som den er eller brukes til å oppbevare og beskytte kameraet ditt inni en reiseveske.

Priser fra 269 til 419 kroner for de ulike komponentene i serien.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar