INNFØRER FEM ÅRS GARANTI PÅ ALLE FORBRUKERPRODUKTER

Kärcher Norge innførte fra årsskiftet fem års garanti på alle produkter i Home & Garden-sortimentet. Dermed utvides garantien på alle produkter for hjem og hage fra to til fem år. 


Den utvidede garantiperioden på 3 år gjelder for gule og hvite produkter kjøpt direkte av Kärcher og hos Kärcher forhandlere i Norge, både på nett og i fysisk butikk.

Markedsundersøkelser Kärcher har utført viser at trygt kjøp er viktig for norske forbrukere. Så mange som halvparten av de spurte forbrukerne opplyser at trygg handel er et av de viktigste kriteriene når de skal velge blant merker og produsenter.

– Vi tar forbrukerne på alvor, og er opptatt av å gi kundene våre trygghet. Utvidet garanti er en ekstra service vi ønsker å tilby. Kundene skal være sikre på at de har gjort et trygt kjøp når de velger Kärcher, sier Geir-Inge Hanssen, sales manager retail hos Kärcher Norge.

Kärcher er kjent for solid tysk kvalitet og robuste produkter.
Det kreves ingen ekstra registrering for å få lenger garantitid. Den utvidede garantien gjelder for produkter kjøpt fra og med 1. januar 2019, og har i utgangspunktet ikke tilbakevirkende kraft. For å kunne henvise til garanti forutsettes det at produktet er brukt slik det er ment.

– Det er viktig å følge bruksinstruksjonene. Ta også vare på kvitteringen som dokumentasjon for kjøpet, avslutter Hanssen.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar