Gunnhild Wik Mikkelsen gir oss her to gode iskremoppskrifter, begge uten laktose. ... Les mer

Fjellgris og sopp er en perfekt kombinasjon. Siden fjellgrisen er noe kraftigere i smak enn vanlig svin, passer den utmerket sammen med den fyldige soppsmaken. ... Les mer

Chateau Musar – et mestermøte

Libanesisk vinproduksjon er blant verdens eldste, og Chateau Musars vinmarker ligger i et område i Bekaadalen der det har vært dyrket vindruer i over seks tusen år. ... Les mer

Tilbehør til oster

Dette er tilbehør som passer til de fleste oster. Når du serverer ost, bør du passe på at de er tempererte. Da kommer smaken best frem. På bildet ser du en ost som er temperert og en som er grillet... Les mer

, ,

Kokkeløren

I april 2015 åpnet et helt nytt matkonsept dørene på et rolig hjørne av Bygdøy Allé i Oslo. Etter et år med planlegging var Kokkeløren, enhver matentusiasts drøm, endelig et faktum, og deilig, nesten hjemmelaget mat, med gode norske råvarer var med ett litt mer tilgjengelig. ... Les mer

, ,

Et lite stykke om norsk ost

  Mange norske småskalaprodukter har utviklet og utmerket seg de siste årene. Ikke minst gjelder dette de norske osteprodusentenes. I dag kan vi med stolthet si at Norge har blitt et osteland, med produkter som hevder seg i verdenstoppen. ... Les mer

Fjellgris fra Valdres – Glade griser smaker best

Da Knut Ødegaard og Ragnhild Mobæk giftet seg i 2006, fikk de grisen Miss Piggy i bryllupsgave. Det ble opptakten til et eventyr om griseoppdrett i Valdres. ... Les mer

Sesongkalender for mat

Tenker du på klimaet og ønsker å spise billig og smakfull mat? Sats på å spise mat etter sesong. Da er sjansen for at maten er kortreist, større.... Les mer

Krydderurter – minileksikon

I eldre tider ble krydderurter først og fremst brukt som medisin, mens det i dag brukes mest til matlaging. Ferske urter setter en ekstra spiss på måltidet og kan gjøre en hverdagsmiddag om til gourmet på null komma niks. Her får du vite litt om bruksområdene til de mest brukte urteplantene samt noen litt mindre brukte, i alle fall her til lands. ... Les mer

Fårikålens dag!

I dag er det fårikålens dag og det må selvfølgelig feires med fårikål!  Fårikål ligger som nr. 1 på vår topp 15 liste, så det er tydelig at denne retten er populær. Ikke er det vanskelig å lage heller, den lager seg faktisk nesten selv. Se oppskrift her.

https://www.AutoDoc.Co.No

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV