Ny utgave av 55pluss er i salg nå!

Ny utgave av 55pluss er å få kjøpt fra i dag 25. oktober i Narvesen, dagligvarebutikker, flyplasser, kiosker og på bensinstasjoner. Les om Linn Stokke “I balanse” og mindfulness i hverdagen, bli med til Panama – veien til paradiset og bli bergtatt av Bergstaden, les om søstrene i havgapet på Smøla, få tips om hva man bør drikke til fårikål og bli med til det italienske kjøkken, les hvordan Blomqvist versetter skatter lesere av 55pluss har sendt inn, les om 1o fantastiske tekster fra musikkhistorien og løs Nielsens nostalgiske nøtter. Og mye, mye mer!

Nå har vi et ekstra godt kampanjetilbud på abonnement på 55pluss!
Kjøp et  årsabonnement på 6 utgaver til kr 469,- og få med 2 ekstra utgaver gratis! Du sparer kr 155,- mot ordinært abonnement og hele kr 320,- mot løssalg!  Bestill her, ved å sende SMS med koden ABOFP1 til 2131, epost til 55pluss@aboservice.no eller ring 67 21 79 22.

 I denne utgaven kan du lese om:

ARTIKLER
– Portrettet: Linn Stokke – I balanse
– Ida Lorentzen – Et rom for livet
– Veiholmen – Søstrene i havgapet

REISE
– Panama – Veien til paradiset
– Røros – Bergtatt av Bergstaden

KUNST & KULTUR
– Ut av skapet: La Blomqvist vurdere dine skatter!
– Sjøholmen – En magisk arena

MUSIKK
– 10 fantastiske tekster fra musikkhistorien

LITTERATUR
– Bøker i høstmørket

MAT & DRIKKE
– Tid for fårikål, men hva skal du drikke til?
– Helles Kitschen, Italiensk mat på sitt beste

SMÅTT & STORT
– Nytt & nyttig
– Quiz: Nielsens Nostalgiske Nøtter
– Bildet: Soloppgangens fortellinger
– Nye dingser
– Din økonomi: Om leiebil og forsikringer

Nedenfor ser du smakebiter fra magasinet. Du må selvsagt ha magasinet i hendene for å se og kjenne på kvaliteten  på papir og trykk!

DE FÆRRESTE har kunnskap om nervesystemet. Vi sendes ut i verden uten noe info om hva som gjør oss sterke og hva som gjør oss sårbare, forteller Linn Stokke.
ISLA IGUANA: Akkurat slik fortoner den paradisiske tropeøya seg for de fleste av oss. Navnet til tross finner vi ikke en eneste iguan på øya. Ingen insekter heller, for den saks skyld. Det eneste tegn til dyreliv vi oppdager er en flokk med fiskende pelikaner og et knippe sprellende fersk hummer rett fra havet.
NASJONALRETT: Fårikål er blitt kåret til Norges nasjonalrett av det norske folk to ganger, både i 1972 og 2014. Hva passer å drikke til?
PIPPIS JUL: Da man i 1969 filmet ”Pippis jul”, la man flere av eksteriørscenene nettopp hit. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor.
Hvor viktig er ikke en god tekst? Det er ikke slik at popmusikken hviler på de store lyrikeres vinger, men enkelte belønnes med Nobelprisen i litteratur for sitt arbeid, og da er det jo håp. I enkelte tilfeller kan tekstene sågar virke viktigere enn melodiene, men her skal jeg fortelle om ti sanger der alt klaffer.
DRIFTIGE SØSTRE: Line J. Nicolaysen (til høyre) og Hilde T. Røinås har skapt nytt liv i det gamle fiskeværet Veiholmen ytterst på Smøla.
Har du en gjenstand eller et maleri du tror kan være sjeldent eller verdifullt? Send bilde og en forklarende tekst av gjenstanden til oss, og få det vurdert av ekspertene i Blomqvist nettauksjon!Š
RUTINERT: Maria Elisa Piroli er en rutinert kokk, og det er mye å lære om både mat og hygge i hennes koselige kjøkken.

 

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar