Ny utgave av 55pluss

Ny utgave 7 av 55pluss er å få kjøpt i dag 11. september i Narvesen, i dagligvarebutikker, på flyplasser, i kiosker og på bensinstasjoner. Hvorfor ikke kjøpe et abonnement til kr 369,- og få denne utgaven i posten? Da skal du sende en SMS med koden ABOFP2 til 2131. Som abonnent har du også tilgang til alle utgaver av magasinet digitalt her på nettsiden og i egen 55pluss App.

Her får du 100 sider med spennende artikler, reisereportasjer, kunst og kultur, musikk, litteratur, mat og drikke og anbefalte bøker som varmer i mørke høstkvelder.

“Ansiktet kan brenne hull i lerretet – og i tilskuernes sjel. Og har gjort det mange ganger. Fremdeles er magien der. Øynene er like blå. Smilet kommer fra hjertet. Det finnes bare én Liv Ullmann.”

Islandsk magi – et møte med den kjente og populære kunstneren Bjørg Thorhallsdottir, i en seng fra Bali!

“Den 4. juli i år fylte Dronning Sonja 80 år. I strålende solskinn i Slottsparken kunne både presse, gjester og folket glede seg over flere flotte overraskelser og avdukinger. For gavene til Dronningen var ikke bare hennes egne, det var kunst hun kunne, og ikke minst ønsket, å dele med oss alle.”

“Mellom to furuer går det en liten sti inn i skogen. Bak den fjerde furua henger det en nøkkel. Fortsett oppover i skogen. Det tar bare noen minutter så er du der, syv meter over bakken.”

 

“Selv om hver årstid har sine høydepunkter for gode råvarer, er det om høsten Mat-Norge er på sitt absolutt beste. Da har bøndene høstet rotgrønnsakene, og de er søte og smaksrike. Det er kaldt i vannet, og skalldyrene er spesielt gode. Ferske høstlam er å finne hos slakteren, og viltsesongen har startet.” Oppskrifter på spennende retter med høstens råvarer får du også!

Bli med til La Mancha i Spania. Det utrolige området der boken om Don Quijote hadde sitt utspring, ble nedtegnet og skapt!

I vinspalten i denne utgaven gir vi tips og råd om rødvin som passer når kveldene blir mørkere .

Hvem er egentlig skomaker, designer, performanceartist, musiker og multikunstner Elisabeth Thorsen?

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar