Påskeutgaven av 55pluss er i salg

Påskeutgaven av 55pluss er nå å få kjøpt i Narvesen, dagligvarebutikker, flyplasser, kiosker og på bensinstasjoner. Les om Hanne Kristin Rhode sitt univers. Bli med til Porquerolles – en skjult middelhavsperle og Champagne – en sprudlende åpenbaring. Få gode tips om påskekrim og påskevin. Og mye, mye mer!

Her er noen smakebiter på innholdet i denne utgaven.

PORTRETTET

EN ÅPEN SJEL: – NRK-programmet matematikkens magi fengsler meg: Har vi funnet opp matematikken, eller har vi oppdaget den? Kanskje er det i realiteten slik at når jeg går inn i et rom og kjenner at noe er ugreit, er det egentlig matematikk. (Foto: Kolonihaven)

ARTIKLER

ALOHA-KONGEN: David Bailey er mannen å oppsøke om du er på jakt etter en vaskeekte alohaskjorte – og tilfeldigvis befinner deg i Honolulu på Hawaii.

REISE

KARDEMOMME BY: Landsbyen på Porquerolles er like pittoresk som den er vakker, og minner ikke så rent lite om Torbjørn Egners fantasiby.
“Etter å ha besøkt tre champagnehus og den storslagne katedralen i Reims, fikk jeg en sprudlende åpenbaring: Livet er kort. Kanskje ikke så dumt å tilføre det noen festbobler, mens det varer?”

LITTERATUR

Det er snart påske. Det betyr krim. For mange av oss. Her er noen ferske krim-bøker du kan ta med på fjellet eller kose deg med i sofakroken hjemme.

MUSIKK

Det er på tide å hylle den gode coverlåt. Utallige eksisterer, men kun de aller beste klarer å tilføre originalen noe nytt.

MAT & DRIKKE

I SOLVEGGEN: Med årets sene påske kan et glass god hvitvin egne seg utmerket i solveggen på hytta.
FLINKE FOLK: David Quist (til høyre) har fått med seg noen av bransjens beste. Her med sous chef Peder Støylen, som tidligere har jobbet på trestjerners-restauranten Maaemo i Oslo.

SMÅTT & STORT

Vi besøker Spa hotellene Farris bad og The Well
Ut av skapet -Blomqvist Nettauksjon vurderer dine gjenstander
Nytt & nyttig
Quiz – Nielsens Nostalgiske Nøtter
Bildet – Snøløperen
Nye dingser
Din økonomi – Gjeldsregistre, slik vil de virke

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar