Sommerutgaven av 55pluss er i salg nå

Sommerutgaven av 55pluss er nå å få kjøpt i Narvesen, dagligvarebutikker, flyplasser, kiosker og på bensinstasjoner. Portrettet denne gang er Nico Widerberg, en av landets fremste billedhuggere. Bli med til Stange Vestbygd- Nordens Toscana,  til Dolomittene – kanskje verdens vakreste fjellområde og på skravletur med Bjørg Thorhalldottir til vingården Monte Del Fra utenfor Verona. Les om sommerdrikke, sommermusikk og sommerbøker. Og mye, mye mer!

Noen smakebiter på innholdet:

Portrettet

Nico Widerberg regnes som en av landets fremste billedhuggere. Selv mener han at han er en arbeider som ofte tenker at han ikke er bra nok, og som hele tiden streber etter å sette spor.

Artikler

Landskapet langs østsiden av Mjøsa kalles gjerne Nordens Toscana. Legger du turen innom, skjønner du raskt hvorfor: Ingen steder i landet er himmelen høyere, gårdene flottere, åkrene grønnere og maten mer kortreist enn akkurat her.
For tre år siden lanserte kunstner Bjørg Thorhallsdottir sin første rødvin, Skravlevin. Vi fulgte henne til Skravlevinens fødested, vingården Monte Del Fra. Det ble mat og spritz i Venezias bak-kanaler, shopping i Veronas marmorgater, lykke-touch på Julies pupp og atelierbesøk med Meto-kunst – alt ispedd Bjørgs omsorg og rå latter.
Dolomittene er verdens vakreste fjellområde. Satt til musikk går et besøk i denne praktfulle italienske fjellheimen opp i en høyere enhet.

Musikk

Sommer uten musikk? Prøv ikke å være morsom, det går ikke an! Det kan være du hører Nitimen hver morgen eller spiller egenkuraterte spillelister, men du kommer ikke i skikkelig feriemodus uten de rette sommerlåtene.

Mat & Drikke

To av verdens viktigste bærekraftpriser innenfor servicebransjen havnet i Norge med et halvt års mellomrom. Skjønner vi egentlig hvor viktige disse prisene er?
SOLFYLTE DAGER: Sommeren er tid for late dager i solen, gjerne med noe godt i glasset.

Smått og Stort

Bauhaus i 100 – vinn tur til Tyskland!
Bøker i sommer
Ut av skapet -Blomqvist vurderer dine gjenstander
Nytt & nyttig
Quiz – Nielsens Nostalgiske Nøtter
Bildet – Sommerdansen

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar