Vista Travel og 55pluss – nytt samarbeid på reiser

Vista Travel – reiser for livsnytere! 55pluss – magasinet for livsnytere! Vi har inngått et eksklusivt samarbeid for å tilby utvalgte og skreddersydde
reiser til rabatterte priser til lesere og medlemmer i 55pluss. Alle reiser blir lagt ut på  www.vistatravel.no/leserturer/55pluss  

Vista Travel står klar til å oppfylle din reisedrøm. I førersetet sitter globetrotter og elvecruiseekspert Tove Voss med over 50 års fartstid fra reiselivsbransjen. Hun har ledet flere av de mest betydningsfulle turoperatørene i Norge, og er den som introduserte nordmenn for elvecruise som ferieprodukt for 20 år siden.

Vista Travel tilbyr alt fra opplevelsesrike elvecruise og reiser med privattog til eksotiske reiser til destinasjoner i Karibia, Det Indiske Hav og Sør-Amerika. Vista Travel bruker førsteklasse hoteller på sine turer og har  gunstige reisetidspunkter.

Luksuscruise der alt er inkludert
Vista Travel er stolt av å presentere Scenic Cruises for det norske markedet. Rederiet har 11 skip i luksusklassen, og absolutt alt er inkludert i prisen du betaler; * Femstjerners måltider ombord * Alle typer drikkevarer døgnet rundt * Tre utflukter du kan velge mellom i hver havn du besøker * Helsestudio, massasje og frisør ombord * Butlerservice * Vask av tøy * Transport til og fra flyplass * Tips * GPS og guidelydbøker når du ønsker å oppdage steder på egen hånd.

Cruise med små, eksklusive skip
Cruise på mindre fartøy er helt spesielt. Hos Vista Travel kan du velge mellom katamaran som seiler mellom øyene i Galapagos, Sea Clouds staselige seilskuter, Sea Dreams yacht med plass til kun 100 passasjerer og spennende ekspedisjonscruise. Valgene er mange – valget er ditt.

Elvecruise – reisen der severdighetene kommer til deg
Det finnes neppe en reiseopplevelse som er så vidunderlig avslappende og samtidig byr på så mye innhold som elvecruise. Vi tilbyr førsteklasses elvecruise på de fleste europeiske elver. Hva med for eksempel et sykkelcruise i Holland eller Tyskland? Gå i land og hopp på sykkelen når du har lyst og vend tilbake til skipet et annet sted langs elven.

Vil du reise lengre av sted på ferie, anbefaler vi elvecruise på for eksempel Mekong, Mississippi eller Amazonas. Nyt late dager om bord og opplev samtidig det varierte livet langs elvene.

Ferie på skinner – reis med privattog
Å reise med tog på privat jernbane er en eksotisk og avslappende reiseform. Reis med privattog på den transibirske jernbane eller velg en reise med luksustog i India, Donau Ekspress, Rovos Rail eller et av de spanske togene Al Andalus, El Transcantabrico eller la Robla.

Eksotiske reisemål – fullkommen avslapning
Drømmer du deg bort til Mauritius i Det indiske hav eller til en av øyene i Karibia? Fortell oss hva du drømmer om og vi setter sammen ferien etter dine ønsker.

På www.vistatravel.no finner du oversikt over alle reisene de tilbyr. Besøk nettsiden for å finne ut hvilket reisemål og reiseform som oppfyller din drøm. Alle reiser med rabatt for abonnenter og medlemmer i 55pluss blir lagt ut på egen side www.vistatravel.no/leserturer/55pluss.

Vista Travel har kontor ved Rådhuset, i hjertet av Oslo. Du er hjertelig velkommen til å ringe eller besøke oss for en ferieprat. Fortell oss om reisedrømmen din. Vi sørger for resten.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar